Skocz do zawartości

Za co ban?

elpav

Rekomendowane odpowiedzi

tak ale to oni grają główne tutaj skrzypce jak sie cos nie podoba BAN i po sprawie, a do kogo sie mozesz odwołać - do nikogo to niestety ich cyrk i ich decyzje - mi co zbanowano nigdy jeszcze nic nie zostało pozytywnie rozpatrzone, nie mowiac o filtarch nałożonych, jak nie mineły same to trwały - moze mam mniej szczescia

poprostu jak sie ma człowiek utrzymać trzeba stawiać ile się da na wielu IP i wielu hostingach niestety napedza to kase innym, ale powoduje tez niesttey iz uslugi sa coraz droższe i tym samym zarabia Gugiel przez Boksy - ale wg mnie do czasu, :)

kwestia czy pojawi sie jakas wartościowa konkurencja

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

A kim jest moderator żeby decydować czy treść może być dla kogoś ważna.

Skoro zawartość tego serwisu jest na tysiącu innych stron , a do tego wszystko co jest obok postawione to ewidentny spam, to.......ciach i już - nie ma potrzeby, żeby trzymali to W SWOIM indeksie. To ICH indeks i robią co chcą z nim.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tak, a gdzie jest napisane w ich wytycznych że ktoś sobie nie może wstawić ulubionego filmu na swoją stronę?

Ja naprawdę nie potrzebuję twojej empatii dla moderatora, bo sam się umiem postawić w jego miejscu. Pytam tylko za co tak naprawdę jest to ban? Wychodzi że jest to ban postawiony z rozpędu i cokolwiek by nie było akurat na tej stronie i tak by tego bana dostało.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Jeśli ktoś sobie postawi na takim shared ip na ogólnodostępnym hostingu gdzie stoi po 200 domen na jedno IP powiedzmy 20 spamów przyjdzie moderator i stwierdzi że to śmieci to co, wywali całe IP?

Poczytaj to i wyciągnij wnioski:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=62192

Niestety istnieje duże prawdopodobieństwo że osoby trzecie przyczyniły się do tego bana. Kilka miesięcy temu też dostałem bana na wszystkie domeny z jednego ip. W ramach pewnych testów wrzuciłem tam sporo domen z małowartościowymi stronami pod SWL i trzymają się parę miesięcy, nawet teraz niektóre dostały PR. Więc ip nie zostało skreślone.

Banowanie po IP jest spowodowane algorytm do MFA

Ja nie miałem na żadnej z domen/subdomen reklam ;) Jeżeli masz na ten temat coś więcej do powiedzenia chętnie przeczytam :)

nihil fit sine causa

Ja naprawdę nie potrzebuję twojej empatii dla moderatora, bo sam się umiem postawić w jego miejscu.

empatii ? chyba żartujesz . Działania tych 'moderatorów' to szczyt IGNORANCTWA, z jednej strony, ale ....... po drugiej strony barykady mają 'godnych' przeciwników niejednokrotnie.

Wychodzi że jest to ban postawiony z rozpędu i cokolwiek by nie było akurat na tej stronie i tak by tego bana dostało.

Najprawdopodobniej tak jest .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności