Skocz do zawartości

Zmiana wykorzystywanego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

do tej pory wykorzystywałem CMS Prado, teraz przesiadłem się na eZpublish. W przeciągu dwóch tygodni wprowadziłem całą treść i zoptymalizowałem witrynę.

W sumie dopiero po 10 dniach w wynikach google pojawiła się odpowiedź z nowej witryny, tak do tej pory ciągle wyskakiwały wyniki ze starej. Łatwo to rozpoznaję, bo pomimo, że domena została ta sama to linki wyglądają zupełnie inaczej. eZpublish zanim się go skonfiguruje przysparza wiele problemów. Jednym z nich była niewidzialność w sieci folderu z forum IPB i zanim się z tym uporałem google zindeksowało 4500 błędów indeksowania - jako strony nieznalezione. Taki stan utrzymuje się od dobrych 10 dni i nie wiem czy to wina leży u mnie, czy takie indeksowanie po prostu tyle trwa?

pozdrawiam

baner_dolny.png

primo

Zobacz mój, załóż swój!!

Gdy przegrasz o jedną dziesiątą sekundy, o ułamek punktu, o przysłowiowy włos, to przypomnij sobie te wszystkie dni, podczas których z lenistwa nie poszedłeś na trening.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności