Skocz do zawartości

Era G1 z Google

SiMooN

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie to jest żałosny trafer za taką cene.... myśle że jakby się playm dorwał to tej oferty to spokojnie 5 giga by móg dać ... a tak... dziwne bo już iphone miał wiecej niz 500 mega... a tu... telefon z GOOGLE i TYLKO 500mega... w sumie jeśli ktoś chce mieć taki telefon to mu się opłaca bo myśle że jest wart tych 500zł, ale reszta to jest zwykła erowska ściema, wiem bo mam taki abonament. Wniosek jeśli ktoś tyle wydzwania i chce ten telefon to może spokojnie wziąść, ale jak choć przez chwile się zastanowi to już go nie weżmie...:D

Jeżeli będziesz oglądał strony to pewnie nie (chba ze masz dwie godziny do pracy pociagiem codziennie to może i sie da),

zaczniesz zagladać na youtube to i jednego dnia się wyczerpie.

Zalezy kto ma jakie potrzeby, ja czekam na telefon/abonament bez limitów GB a ze sie nie zanosi to na razie nie zmieniam

• 2 tygodnie później...

Ktoś sie moze skusił na tego G1 ?

Dzisiaj już go chyba mozna kupic, co ciekawe pojawia sie reklama tego telefonu na głownej stronie google PL

"Nowość! Telefon G1 jest już w sprzedaży." ;)

Tylko pozazdrościć reklamy ;)

porażka

Dokładnie. Drugą porażką jest abonament w Erze, po przeliczeniu 85 zł * 24 miesiące wychodzi 2016 zł + 500 zł a za miesiąc/dwa telefon będzie dostępny pewnie w okolicach 1000 zł (nawet na allegro znalazłem nówkę za 1.4K PLN - https://www.allegro.pl/search.php?string=HT...=Mozilla-search , a będzie taniej).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Testowałeś, że tak twierdzisz? A po drugie nikt nie każe go kupować w ERA ;)

..a swoją drogą również chciałbym poznać opinę z pierwszej ręki.. no cóż coś PIOzycjonerzy nie są za bardzo mobilni :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dokładnie. Drugą porażką jest abonament w Erze, po przeliczeniu 85 zł * 24 miesiące wychodzi 2016 zł + 500 zł

Troche dziwna matematyka bo jak kupisz na allegro to masz sam telefon a w erze to jakies tam minuty i internet.

Ja tam poczekam jeszcze trochę az sie pojawia oferty nielimitowane do 500MB.

Przydał by sie na pio jakis miłosnik gadgetów bo pewnie by już posiadał nowego G1 :zeby: i moglby sie podzielić wrażeniami

• 1 miesiąc temu...

tomekg: iphone to telefon czy Ci się to podoba czy nie, mam go od ponad 3 miesięcy i jestem z niego w pełni zadowolony i na pewno bym teraz nie wrócił się na normalny tel. A to że ma sporo bajerów i można się z nim świetnie bawić to jego zaleta.

Tomahawk: G1 i iphone mają identyczny rozmiar wyświetlacza, 320 x 480

lords: nie bawiłem się G1 ale są pochlebne opinie na jego temat, co do iphone to polecam w 100%, dosyć że telefon to jeszcze można się z nim świetnie bawić, masa dodatkowych aplikacji, przeglądanie stronek to istna frajda, nawet sam kilka postów napisałem na PiO z niego:) Dodatkowo obraz na filmikach z youtube igiełka, identycznie jak na kompie. Dużo by można wymieniać tak jego zalety. Jedyny minus wg to wymiary, ale coś kosztem czegoś musi być :(

edyta: jeśli chodzi o design to zdecydowanie lepiej wypada iphone :(

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności