Skocz do zawartości

Czas oczekiawnia w DMOZ

primo_78

Rekomendowane odpowiedzi

rozmawialem z kolesiem, jakas szyszka z dmoza i generalnie cale to przyjmowanie jest mega losowe, oczywiscie glownie dodawane sa strony jego lub znajomych, a on sam sprawdza kilka na tydzien. a wiecie ile jest ich dodawanych. takze wiekszosc z nich w ogole nie trafi do dmoza.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 5 miesięcy temu...
rozmawialem z kolesiem, jakas szyszka z dmoza i generalnie cale to przyjmowanie jest mega losowe, oczywiscie glownie dodawane sa strony jego lub znajomych, a on sam sprawdza kilka na tydzien. a wiecie ile jest ich dodawanych. takze wiekszosc z nich w ogole nie trafi do dmoza.

Chyba masz rację - pierwszą stronę próbowałem dodać ponad rok temu i nadal nic, a unikalna, dobrze opisana i w poprawnej kategorii. Natomiast miesiąc temu zgłosiłem się na moderatora, sporo się rozpisałem (choć niszowa tematyka), to dotąd brak jakiejkolwiek odpowiedzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności