Skocz do zawartości

zakaz uzywania nazw SWLi na forum

Lukas_79

Reklama SWL  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zakazac uzywania nazw SWLi poza ich tematami ?

• TAK
      58
    • NIE
      44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aaa to chodzi tylko o jeden system tak ? czyli wyszkie inne mogą się reklamować ?

Ja proponuje żebyśmy nie reklamowali Google , 90% postów na forum to kryptoreklama Google , Xann przy tej reklamie to mały pikuś, wiec co Gooogle może a e-weblink nie ?

Proponuje albo zmądrzeć i takich tematów nie zakladać bo to kolejny temat o e-weblinku albo być obiektywnym i zakazać używania wszelkiej krypoto reklamy

nikt nie napisał, że chodzi o jeden system, tylko o to by nazwy systemów (a nie systemu) nie pojawiały się w tematach innych niż tych konktretnych systemów ^_^ no nie mów, że nie widzisz róznicy :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie porównuj mówienia o wyszukiwarkach do mówienia o swl. Powoli kreuje się sąd, że jest tylko jeden właściwy i słuszny swl - niech ten co będzie linkował z swl sam wybierze system (wybierze na podstawie przedstawionych opinii w odpowiednich tematach w tym jednym właściwym dziale [nie jest to Kosz]).

Osobiście nie korzystam już z tego jedynego słusznego swla, ze względu na praktyki właściciela i nadmierną reklamę gdzie się da. Mam nadzieję, że kogoś oświecilem...

Kukis

Nie porównuj mówienia o swl do mówienia o wyszukiwarkach. Powoli kreuje się sąd, że jest tylko jedna właściwa i słuszna wyszukiwarka - niech ten co będzie wyszukiwał sam wybierze wyszukiwarkę (wybierze na podstawie przedstawionych opinii w odpowiednich tematach w tym jednym właściwym dziale [nie jest to Kosz]).

Osobiście korzystam z tego jedynego słusznego swla, ze względu na jego skuteczność i zestaw narzędzi jakie w sobie posiada . Mam nadzieję, że kogoś oświeciłem...

Romperstomper - fajnie, ale nie musicie ogłaszać tego jakże zdumiewającego faktu w praktycznie każdym wątku, co nie?

Poza tym nie ma monopolu, a wybór systemów jest duży - do wyboru do koloru...

• 10 miesięcy temu...

najlepiej wprowadzic zakaz pisanie jakichkolwiek postow i nie bedzie problemu

a tak na serio to zakazy tego typu sa dla mnie beznadziejne

na poczatku bedzie zakaz uzywania w postach nazw typu eweblink gotlink seomatik statlink ... itd

a pozniej bedzie zakaz pisania postow w okreslonych godzinach

jakto juz ktos wyzej napisal

Ja bym był za tym aby właściciele swli nie promowali ich poza tematem na forum dotyczącym konkretnego systemu. Natomiast nie widzę nic złego w używaniu ich nazw przez użytkowników forum.

popieram to rozwiazanie

nowy katalog stron

katalog

skoro ktoś potrafił w godzinę założyć 70 kont zeby zagłosować na jeden system to co mu skoszą założyć kolejne które będą gadać o tym systemie ? - nic

wystarczy że skorzysta się z funkcji ignore - tutaj nie ma żadnych ograniczeń

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności