Skocz do zawartości

zakaz uzywania nazw SWLi na forum

Lukas_79

Reklama SWL  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zakazac uzywania nazw SWLi poza ich tematami ?

• TAK
      58
    • NIE
      44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aaa to chodzi tylko o jeden system tak ? czyli wyszkie inne mogą się reklamować ?

Ja proponuje żebyśmy nie reklamowali Google , 90% postów na forum to kryptoreklama Google , Xann przy tej reklamie to mały pikuś, wiec co Gooogle może a e-weblink nie ?

Proponuje albo zmądrzeć i takich tematów nie zakladać bo to kolejny temat o e-weblinku albo być obiektywnym i zakazać używania wszelkiej krypoto reklamy

nikt nie napisał, że chodzi o jeden system, tylko o to by nazwy systemów (a nie systemu) nie pojawiały się w tematach innych niż tych konktretnych systemów ^_^ no nie mów, że nie widzisz róznicy :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie porównuj mówienia o wyszukiwarkach do mówienia o swl. Powoli kreuje się sąd, że jest tylko jeden właściwy i słuszny swl - niech ten co będzie linkował z swl sam wybierze system (wybierze na podstawie przedstawionych opinii w odpowiednich tematach w tym jednym właściwym dziale [nie jest to Kosz]).

Osobiście nie korzystam już z tego jedynego słusznego swla, ze względu na praktyki właściciela i nadmierną reklamę gdzie się da. Mam nadzieję, że kogoś oświecilem...

Kukis

Nie porównuj mówienia o swl do mówienia o wyszukiwarkach. Powoli kreuje się sąd, że jest tylko jedna właściwa i słuszna wyszukiwarka - niech ten co będzie wyszukiwał sam wybierze wyszukiwarkę (wybierze na podstawie przedstawionych opinii w odpowiednich tematach w tym jednym właściwym dziale [nie jest to Kosz]).

Osobiście korzystam z tego jedynego słusznego swla, ze względu na jego skuteczność i zestaw narzędzi jakie w sobie posiada . Mam nadzieję, że kogoś oświeciłem...

Romperstomper - fajnie, ale nie musicie ogłaszać tego jakże zdumiewającego faktu w praktycznie każdym wątku, co nie?

Poza tym nie ma monopolu, a wybór systemów jest duży - do wyboru do koloru...

• 10 miesięcy temu...

najlepiej wprowadzic zakaz pisanie jakichkolwiek postow i nie bedzie problemu

a tak na serio to zakazy tego typu sa dla mnie beznadziejne

na poczatku bedzie zakaz uzywania w postach nazw typu eweblink gotlink seomatik statlink ... itd

a pozniej bedzie zakaz pisania postow w okreslonych godzinach

jakto juz ktos wyzej napisal

Cytat
Ja bym był za tym aby właściciele swli nie promowali ich poza tematem na forum dotyczącym konkretnego systemu. Natomiast nie widzę nic złego w używaniu ich nazw przez użytkowników forum.

popieram to rozwiazanie

nowy katalog stron

katalog

skoro ktoś potrafił w godzinę założyć 70 kont zeby zagłosować na jeden system to co mu skoszą założyć kolejne które będą gadać o tym systemie ? - nic

wystarczy że skorzysta się z funkcji ignore - tutaj nie ma żadnych ograniczeń

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności