Skocz do zawartości

zakaz uzywania nazw SWLi na forum

Lukas_79

Reklama SWL  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zakazac uzywania nazw SWLi poza ich tematami ?

• TAK
      58
    • NIE
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Ignore nie jest złe, ale jak się zacznie ignorowac użytkownika, który w prawie kazdym wątku wrzuca swoje 3 grosze, inni z nim piszą, a on zaczyna dalej ciągnąć wałki, to temat staje się mało czytelny :good:

I mam pytanie z innej beczki jak w godzinę można załozyć 70 kont? przecie to wpisanie danych, odczekanie na meila, potwierdzenie go, zalogowanie się i nabrojenie, na jedno konto nawet przy natychmiastowym odbiorze meila to ma się mniej niż 60 sekund :rolleyes:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zakręcony goście piszą nie takie boty. No nic zobaczymy czy ten gość ma cywilną odwagę się przyznać.

Jasne i teraz znalazł się jeden taki co tu takiego bota walnął co by przy rejestracji captha sobie łamał, aktywował nowe konto, logował się i oddawał głos. :P

Nie twierdzę, że nie było wałka, nie mam wglądu do logów, powiązań ip, itp, ale nikt bez tych danych nie może twierdzić że był wałek. Michał napisał, że był wałek, napisał, że będzie wiadomo kto to...

Zresztą mnie to tam g... obchodzi, w 2009 jak napisał Irek Got ma prawo do tytułu tak samo jak Ty wczesniej. Teraz ktoś przesadził, wczesniej nie było zabezpieczeń by tego nie zrobić, czy robiono? Nie wiem... :)

- Reklama -

No nie dopóki wygrywał Xann wszystko było OK. Przekręty się zaczęły dopiero w tej ankiecie no i Xann przegrał. Gdyby nie to, to wygrywał by do końca świata a może ...

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

goście piszą nie takie boty

Czy to własne doświadczenie przez Ciebie przemawia?

Wystarczy trochę umieć programować albo mieć programistę aby mieć rozeznanie co się da (i w jakim czasie) a czego się nie da... :-)

Bogdan - toż to podstawy są... :aniolek:

Co za głupi pomysł :aniolek:

Nawet jakby zakazać używania tych nazw to codziennie będzie ktoś nowy się pytał o coś rzucając nazwami SWLi i co wtedy? Moderatorzy mieli by od pierona roboty... i każdego trza by było uświadamiać itd... i po co to wszystko?

hehe ;)

A co do adminów...

Jak Michał obiecał powiedzieć to mógł powiedzieć kto się tak zabawiał ankietą... przecież nikt by nie zginął :)

Zresztą jak ktoś spostrzegawczy to już wie... kto się na forum nie pojawia ;)

nie jest w stanie odpowiedzieć kto się zabawial ankietą - wiem to z doświadczenia (prowadze 2 fora na IPB) bo IPB nie daje możliwości kontroli ankiet. Mozna założyc sobie 1000 kont z rożnych IP i tak rozwalić głosy żeby wygrała "poprawna opcja".

De facto przy zmiennych IP, proxy nikt nie jest w stanie sprawdzic kto to zrobił.

I jeszcze raz podkreślam - wali mnie to ktory system jest najlepszy i ktory stoi za tem wszystkiem - każdy z was będzie ich używał bez względu na to jaka ma opinię. Taka jest natura ludzka, ze z jednej strony kogoś się kopie a z drugiej głaszcze (a z innej to by w du*e wlazł).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

I jeszcze raz podkreślam - wali mnie to ktory system jest najlepszy i ktory stoi za tem wszystkiem - każdy z was będzie ich używał bez względu na to jaka ma opinię. Taka jest natura ludzka, ze z jednej strony kogoś się kopie a z drugiej głaszcze (a z innej to by w du*e wlazł).

tu nie chodzi ktory wygral a o proste zasady gry, ja bym chcial wiedziec kto ma nas w glebokim powazaniu.

jezeli przestaniemy przestegac zasad to dopiero sie zacznie, ale faktycznie nie trzeba byc doktorem zeby sie kapnac kto spedzal sylwestra na PIO

Każda wcześniejsza ankieta mogła być zmanipulowana. Osobiście mam podstawy do podejrzeń że tak było.

Nikt nie będzie teraz analizował poprzednich ankiet i szukał kont rejestrowanych w celu głosowania. Więc skupianie się na tej jednej nie ma sensu.

Jak pisałem w temacie ankiet, zasady głosowania nie zmieniły się od pierwszej ankiety na temat systemów.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Panowie, chyba juz kilka razy pisałem, że ankiety takie jak te na PiO są o kant ( )( ), a jak nie pisałem to teraz to zrobiłem. Jakies normalniejsze tematy ankiet jeszcze może daja jakies wyniki, ale te na temat systemów nie były i nie będą wiarygodne. Amen.

Chcecie wiarygodnych ankiet? Róbcie je sobie na zlotach :aniolek: Rozdawajcie karty do głosowania i kazda osoba wrzuca jedna do urny z kartonu po piwie i będziecie mieli wyniki, a jezeli robicie je tutaj, to przyjmujcie wyniki takie jakie są. Amen.

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności