Skocz do zawartości

zakaz uzywania nazw SWLi na forum

Lukas_79

Reklama SWL  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zakazac uzywania nazw SWLi poza ich tematami ?

• TAK
      58
    • NIE
      44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widocznie ja nie jestem omnibusem - czy był to michał, a może pytek ? a może zgryz niewida w czapce niewitce ?

i znowu padnie na Mariusza :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Komuś bardzo zależało na tym aby padło na gotlinka. Nie wiem czy to właściciele braki w jakości nadrabiają trolowaniem czy tez ktoś inny ale wyszło jak wyszło.

Przy okazji wyszła jeszcze inna sprawa tym razem z eweblinkiem. Otóż mój znajomy chciał zakupić więĸszą ilość punktów i wysłał zapytanie do dwóch osób wystawiających ofertę na pio po taniości. Okazało się że te osoby w ogóle nie mają tych punktów do wynajęcia i albo liczą na to że ktoś wyśle wcześniej kasę i ktoś wtopi albo sztucznie próbują zaniżyć w eweblinku cenę.

Dlatego moja uwaga dla kupujących. Nie kupujcie od ludzi nie mających takiej ikonki w stopce identyfikującej ile faktycznie w eweblinku posiadają punktów a już na pewno nigdy wcześniej nie wysyłajcie kasy zanim ktoś przeleje wam punkty. Osz ustów nie brakuje jak widać. No i prośba do adminów aby usuwali takie oferty, których właściciele nie mają tej ilonki w stopce na forum. Wiem, że może nie jest to 100% zabezpieczenie przed takimi oszustami ale zawsze większe to bezpieczeństwo dla kupujących przed pokemonami i gówniarzerią, którym się wydaje że w sieci są anonimowi i mogą robić co chcą.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dlatego moja uwaga dla kupujących. Nie kupujcie od ludzi nie mających takiej ikonki w stopce identyfikującej ile faktycznie w eweblinku posiadają punktów a już na pewno nigdy wcześniej nie wysyłajcie kasy zanim ktoś przeleje wam punkty. Osz ustów nie brakuje jak widać......

To fakt, handel punktami jest coraz bardziej popularny i niektórzy tu widzą łatwy konsek na zrobienia wałka, radzę wybierać rozważniej oferty bardziej sprawdzone bardziej wiarygodne, jeżeli ktoś chciałby zweryfikować sprzedawcę zawsze może się zwrócić do mnie na PW czy ow osoba faktycznie posiada PKT na koncie.

Marketing internetowy dla firm

To nie jest temat o weblinku ani handlu punktami.

Sory gostek, zauważ że obecnie całe forum jest o eweblinku i innych systemach. Ktoś powinien się tym zająć, bo zaczynamy przedstawiać polskie seo w świetle pozycjonowanie=swl, co świadczy tylko o merytoryczności tego miejsca.

A o oszukiwaniu w ankietach jest ?

To jet wątek o ewentualnym zakazie pisania o swl na forum więc chyba wszystko co się ich tyczy na to się łapie jeśli wynikają z wypowiedzi jakieś argumenty za lub przeciw. Czy to tak ciężko się domyślić ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@ilgesu to prawda ze o swl jest duzo za duzo (dzieki propagatorom, ale sa oni surowo traktowani) a trollowe tematy sa usuwane i ukrywane.

@gielo "Watek jest o ewentualnym zakazie pisania o swl", wiec z jakiej racji poruszasz temat o weblinku i ofertach dotyczacych sprzedazy jego punktow? Przypominam o klik i prosze wziac to sobie mocno do serca.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności