Skocz do zawartości

pytanie tyczace sie LINKOW

MaRvEL

Rekomendowane odpowiedzi

Umieszczajac link na stronce, czy istotne jest jaka ma on postac... znaczy jak jest widziany...?

Jesli strona jest o np. ogorkach i zalezy mi zeby ja wypozycjonowac to daje link:

<a href="https://www.ogorki.pl" title="zielone ogorkim smaczne ogorki, swieze ogorki" target="_blank"><b>Kapusta</b></a>

Chodzi o to czy wystarczy ze slowa kluczowe sa w "title" a juz sama postac moze byc dowolna czy to ma jakies DUZE znaczenie...?

W moim przypadku postac bedzie inna troche niz slowa ktore chce wypozycjonowac...

:roll: :roll: :roll:

-->Wciąż w pogoni, -za lepszej jakości życiem... / "WTF" ^^ ;p

<a href="https://www.ogorki.pl" title="zielone ogorkim smaczne ogorki, swieze ogorki" target="_blank"><b>Kapusta</b></a>

w tym linku brakuje gdzies chyba <a> ... czy to "a href" robi za nie...?

wiec w takim razie, jak mam strone o ogorkach to link do niej pod tytulem kapusta bedzie kiepsko widziany przez google...?

link powinien zawierac w nazwie wyswietlanej slowa ktore pozycjonuje?

Ale problem polega na tym ze widoczna nazwa linku w moim przypadku NIE MOZE miec slowa zwiazanego ze slowami kluczowymi... poprostu na servisie jest duzo rzeczy i linki musza opisyawc ogol... i musz uzyc slowa ktore opisze wszystko na raz ale jednoczesnie nie jest slowem kluczowym... i tu jest lipa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności