Skocz do zawartości

Recepta na szybki SITE

net-point

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś ma problem z opadającym SITEm w google to mam fajny narządź ktory testuje od pewnego czasu, semi automat dodajacy do scuttli , macie tam przykladowa liste scuttli (ponad 100), niestety spora czesc z nich nie dziala, ale znalezienie scuttli to nie problem, narzedzie jest bardzo skuteczne, mozecie zaznaczyc zeby dodawalo tylko do scuttli dofolow.

Sprawdzcie, link jest w mojej stopce, za free mozna dodac tylko do 10 scuttli wiec warto od razu przygotowac sobie liste dzialajacych scuttli.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Z tą listą scuttli działających trzeba być na bieżąco. Dużo z nich to spamy lub jakieś koreańskie wynalazki ;)

Tylko ciekawe co ma dodawarka do scutli z nabijaniem site ?

Jak to co ?

Nie od dzis wiadomo ze linki w scuttle-ach sa jednymi z szybciej indeksujacych sie w google, sam nabilem na tym site-y po kilkadziesiat tysiecy, zobacz biznes-i-pozycjonowanie.net , 35 tys zaindeksowanych, skacze nawet do 45 tys, mam takich katalogow sporo (:

Na taki SITE pracowalem tym narzedziem jakies 2 miesiace.

dobre linkowanie wewnętrzne plus naparzanie linkami w kategorie , podkategorie , produkty = duzy site

Zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci, to podstawa, nie mniej jednak dla spamow to narzedzie wystarczy, powiem jedno, zaskoczylo mnie to ze przez zaideksowanie wszystkich podstron (ok 45 tysiecy) jednego z moich katalogow mialem na nim ok 70 odwiedzin dziennie tylko na same niszowki, bez zadnego pozycjonowania, tylko scuttle. Tak wiec chyba warto. Poza tym SITE to punkty w SWLach (:

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

• 4 tygodnie później...

:) Witam.

Wydaje się że to dobry programik. Ale może adder 7 go przegoni???? Co wy na to. :rolleyes:

Tyle programów powstaje i w żadnym wszystkiego nie ma, nie może się ktoś wziąć za dystrybucję naprawdę potwora.

Hodowla Kotów rasowych Perskich exotycznych colourpoint SEHANA*PL

https://www.sehana.pl

tel. 042 661 944 900

wojtek@sehana.pl

ban_333x50.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności