Skocz do zawartości

Działają Wam staty adsense?

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

No, ja to samo. Kurde, codziennie kilkadziesiat dolcow, a dzisiaj wracam z pracy i patrze, a tu $2,66. I mysle WTF!? Fajnie, ze jest ten poscik, bo juz sie przestraszylem...

Zdaje mi sie moze, ale zdwords tez chyba "stoi". Reklamuje taki jeden moj sklepik i dzisiaj cos mi nie klikaja. Czy to jest tak, ze jak google ma zwieche, to po calej linii?

Kredyty i pożyczki gotówkowe i hipoteczne; sms +48 662 107 027, pamil@vp.pl

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj (niedziela 2009-01-15) to dopiero mam dziwnie :) Nie powiem, zeby tak zawsze bylo to nawet nie tak zle... mianowicie: wyswietlen 0, CTR 0, eCPM 0 ..... kliknięć 2, dzisiejsze zarobki $0,90. troche tanie klikniecia, bo w tym teacie przewaznie wiecej placa, ale fajnie, ze tak z powietrza... macie tak czasami? bo ja to swiezy jestem w adsense.

Kredyty i pożyczki gotówkowe i hipoteczne; sms +48 662 107 027, pamil@vp.pl

Godzina 10.40 a klików zero, sytuacja niebywała. Natomiast jeżeli chodzi o wczoraj to przybyło przed chwilą ok. 25 centów do też niebywale marnego wyniku. Wniosek jest jeden - wciąż opóźnione przekazywanie wyników. Podejrzewam, że pojawiające się teraz dane mogą dotyczyć sytuacji np. sprzed 12 godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności