Skocz do zawartości

Działają Wam staty adsense?

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Strasznie długo to coś trwa, zawsze po kilku godzinach wracało do normy.

A dziś brakujące staty za wczoraj, nie wspominając o dzisiejszych.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Prawym klawiszem na SeoQuake i odznacza AdsSpy, nie ma potrzeby rezygnować z całego narzędzia !!!

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

(..)wyświetla sie na stronach MFA, dziwne bo tylko na jednej stronie tego nie zauważyłem.

Do tej pory SQ nie wyświetlał tego.

Źle zrozumiałeś, sam plugin oznacza (szpieg reklam) czyli na każdej stronie wyświetla informację o tym,

ile jest domen z tym Adsense ID, i to nie ma nic wspólnego z panującą tutaj terminologią MFA czyli strony robione tylko pod Adsense.

Mar.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności