Skocz do zawartości

Imperium Romanum

cosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem Wam zaprezentować moją stronę o historii Starożytnego Rzymu.

https://www.romanum.historicus.pl/

Strona ma już 5 lat i w ciągu tego czasu udało mi się zgromadzić mnóstwo materiałów z tych czasów. Więc jeśli szukacie jakichś informacji związanych z Imperium Romanum możecie śmiało wchodzić na stronę :cray:

Stronę wielokrotnie przerabiałem graficznie, aby maksymalnie dopasować nawigację do potrzeb internautów. Myślę że udało mi się to w pewnym stopniu w końcu osiągnąć ^_^

Pozdrawiam

rom400.gif

Największa strona o antycznym Rzymie

Prosto, schludnie, przejrzyście - podoba mi się :)

Po szybkim zapoznaniu się ze stroną to w tej chwili mogę się

doczepić jedynie trochę "archaicznemu" kodowi html m.in. te wszystkie tagi <font> oraz tagi pisane dużymi literami...

Jednak przeciętny gość na stronie nie będzie zerkał w kod ;)

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Dzięki wielkie... no też mi tak się wydaje, najwazniejsza jest nawigacja i przejrzystość. Co do pierwszego pracuje nad tym, a co do drugiego chyba udało mi się cel osiągnąć :)

rom400.gif

A w wikipedii jest wpis o tym samym ? Może dodaj link do swojej strony , wtedy jak ktos znajdzie i bedzie szukał wiecej to znajdzie Twoja stronę.

Ewentualnie mozesz zasilić wikipedii swoimi treściami :)

A w wikipedii jest wpis o tym samym ? Może dodaj link do swojej strony , wtedy jak ktos znajdzie i bedzie szukał wiecej to znajdzie Twoja stronę.

Ewentualnie mozesz zasilić wikipedii swoimi treściami :)

Wpis dodałem w artykułach o cesarstwie i republice rzymskiej. Jednak administratorzy w większej ilości dodawanych linków widza spamming i reklamę własnej strony. Póki co skupiam się głównie na stronie, a do wikipedii dodaje kiedy mam więcej czasu. ;)

rom400.gif

• 3 lata później...

Strona uległa zmianom graficznym i nawigacyjnym. Przeszedłem ponadto na nowy system z HTML na xhtml.

----> https://www.romanum.historicus.pl/

Zapraszam do oceny :)

rom400.gif

• 9 miesięcy temu...

ZUPEŁNIE ODMIENIŁEM WYGLĄD STRONY!

Zapraszam do odwiedzania i komentowania. Nie ukrywam że projekt zajął mi dużo czasu. Mam nadzieję że się spodoba. :)

-> https://www.romanum.historicus.pl/

rom400.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności