Skocz do zawartości

Czy wątek był niewygodny.Czy odp. nie wiecie jakich udzielic

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

szookpl

Dlaczego uznałeś że szkodliwy dla KONKURSU.

Takie pytania zadaje sie na PW. I zazwyczaj nie komentuje sie pracy moderatorow. Bo na forum oni zawsze mają racje.

I prosze Cie nie psuj innym zabawy.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Jeśli nawet dla nich to "pełna komercja" - to co z tego ? Przeszkadza Ci to ? Zagraża ?

W jednym wątku jesteś calkowicie za wszystkim, wręcz proponujesz własną domenę na cele jakiejś tam organizacji seo (sempo.pl). W innych wątkach całkiem inny szook, będący tylko na "nie". Gdzie jakaś konsekwencja ?

Moim zdaniem zamiast tak ciągle psioczyć na konkurs, to lepiej zużyj tę energię bardziej pozytywnie, zorganizuj własny konkurs, również komercyjny również promujący np siebie. I zbij na tym kupę szmalu.

Ciężko się połapać o co ci tak naprawdę chodzi.

Można naprawde odnieść wrażenie, że masz dlatego ochotę zdysktredytować ten konkurs, bo czujesz, że nie możesz być pierwszy, ale nie psuj innym zabawy.

...

szookpl

Nie mam pojecia o co Ci chodzi i o czym piszesz.

Gwoli uscislenia kilku rzeczy:

1. Idea konkursu powstala na tym forum, czyli na moim forum. Ja nie mam nic wspolnego z polska scena SEO i nie bede mial.

Nie mam pojecia o jakiej komercji piszesz, bo poza kilkoma kliknieciami w adsense ja nie mam zadnych dochodow z tego forum. Jezeli mam zapytania o pozycjonowanie na PW lub email to wysylam do dzialu Ogloszenia i Zlecenia.

2. Nie przygotowuje zadnego systemu ala linkor, wiec Twoje wywody sa hmmm... glupie? bezpodstawne? wyssane z palca? ..... cos takiego

3. Nie przypominam sobie aby seopl.org bylo grupa profesjonalnych pozycjonerow jak to jeden kolega forumowicz nazwal a tym bardziej samozwancza. Grupa seopl.org jest wirtualna, nie ma zadnego przelozenia na swiat rzeczywisty.

4. Idea konkursu byla dla zabawy. Niestety zawiodlem sie i to nie tylko ja.

Przygotowujac konkurs nie przespalismy wielu nocy, pracujac nad grafika i systemem obslkugujacym wszystko....

5. Patronat medialny jest dobrowolny. Wyslalismy kilka zapytan do kilku serwisow i odpowiedzieli na to pozytywnie. Tak naprawde nie liczylismy na taki odzew. To samo sie tyczy fundatorow prezentow w konkursie.

Wniosek: komercji brak

6. Nie bylo mnie przez kilka dni na forum. Moderatorzy bardzo dobrze zrobili zamykajac pewne watki, ktore niczemu nie sluzyly. Zrobil bym to samo z tym, ze pewnie szybciej niz oni.

7. I na koniec ma nadzieje, ze bedziemy mogli sie dalej dobrze bawic. :lol:

Szook, jeśli jesteś dorosły, to nie baw się w ten sposób. Nie idzie po twojej myśli, więc zabierasz zabawki na swoje podwórko. Nie podoba ci sie konkurs to się nie baw i nie psuj innym zabawy. Masz zastrzeżenia co do czystości intencji organizatorów - kawa na ławę. Tylko konkrety, uporządkowane w punktach, a nie jakiś bełkot.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności