Skocz do zawartości

Czy wątek był niewygodny.Czy odp. nie wiecie jakich udzielic

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

szook, jesteś jak chorągiewka na wietrze, powiewająca zgodnie z kierunkiem wiatru. Jednego dnia to, drugiego co innego. Gorzej niż kobieta.

Ja mam jedną prośbę - jeśli nie pdooba Ci się idea konkursu, to ... nie bierz w nim udziału i nie wypowiadaj się w tym temacie ok? Lub po prostu pozycjonuj stronę główna google. Tak chcesz innym psuć dobrą zabawę? Bo ja to tak traktuje i mało mnie interesuje kto na tym zyska

A może po prostu zazdrość ze nie ma Cie w tej grupie? Że nie Ty zyskasz? Że nie udało Ci się wkrecić w to (chciałeś byc partnerem medialnym choćby). Ale nie dziwię się że nie zostałeś zaproszony - zastanów się nad sobą - jesteś głównym mącicielem tego forum. Ta afera, czy też depozycjonowanie innych, niszczenie dmozów innych ludzi. Skad w Tobei ta nienawiść do innych ludzi? Zamiast budować, niszczysz. Taka obrales droge zyciowa? Jesli tak, to wspolczuje.

NIe odpisuj mi - nie zamierzam wdawac sie w dyskusje. Wyrazilem tylko swoje zdanie. A nawet jesli odpisze, ja na to nie odpowiem.

MMP: najpierw to trzeba miec dowody :lol: A jak można mieć dowody wypisując jakięs brednie? Jutro się dowiemy, że Michał jest kobietą, a pojutrze, że organizatorzy mają po 5zł od zarejestrowanego uczestnika, a po 7 zł od zamkniętego wątku. W środe zostaniemy oskarżeni, że nie odprowadzamy podatku od kasy za zamkniętę wątki, a w czwartek, że jesteśmy tajną brygadą do spraw nabijania sobie kieszeni.

Rozumiesz? Nie można polemizować z jakimis kosmicznymi oskarżeniami. Mamy udowadniać, że nie jesteśmy wielbłądami?

Hm, są rzeczy które wiem dla Siebie i będę z ta wiedzą czynił odpowiednie kroki.

Nie wszystko co wiem mogę tutaj napisać ale już niebawem napiszę w odpowiednim miejscu.

Możesz wszystko napisać - nie bój się. Co mogą ci zrobić? Do dzielnicowego zakablować? Na forum jestem 4 miesiące i kolejny raz obserwuję taką sytuację.

Czyń te swoje kroki. Jeżeli jesteś pewien swoich racji, to czego się boisz?

Że się ośmieszysz? Już to zrobiłeś.

Sporo twoich wypowiedzi na tym forum jest wartościowych merytorycznie.

Takimi "akcjami" psujesz swój wizerunek. Naprawdę budzisz mieszane odczucia (powinno być chyba uczucia?)

Eksperyment Discover.pl

Rozumiesz? Nie można polemizować z jakimis kosmicznymi oskarżeniami. Mamy udowadniać, że nie jesteśmy wielbłądami?

Mi chodziło tylko o to by szook przedstawił wszystko na tacy, bo niechce mi sie doszukiwać tajnych znaczeń jego postów :lol:

tylko pytanie czy wasza grupa jest wstanie to przyjąć ???.

Napewno przyjmie tylko wkoncu powiedz :twisted:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

tylko pytanie czy wasza grupa jest wstanie to przyjąć ???

na klatę może być? :lol:

Szooku, ja bym ci grzecznie odpowiedzial na twoje pytania. Tylko co z tego, przecież tak na prawdę nie chodzi o konkurs tylko o nas. No i co z tego, że odpowiem skoro ty masz to gdzieś i ciebie to nie interesuje. Ty znasz swoją prawdę. I o czym tu normalnie, na poziomie, z sensem dysktuować?

Yeden spij spokjnie Wink specjalnie dla Ciebie na noc nie bede ciebie zameczal

Hmm tutaj sie doszkułame tajnego znaczenia.

Yeden idź spać i nie pytaj sie o nic więcej  :evil: Specialnie dla Ciebie wymyśle kolejne powody przez noc

:mrgreen:

Hmm też ide spac, dobranoc :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Po prostu organizatorzy zapomnieli o patronacie medialnym szookacz.pl i teraz będą mieli nauczkę :)

Pomysl BEHA jasno, czy owe pozycjonowanie to coś innego jak wykazanie się mocą LINKÓW /????

Na poziomie mojej wiedzy to pozycjonowanie to wykazywanie się głównie siłą linków, ale ty często przerabiasz to wszystko w magiczne sztuczki. Pewnie, że wygra się mocą linków, bo chyba tak wygląda teraz w dużej części pozycjonowanie... nawalanie linkami, więc w czym problem ? Co za rożnica, sztuczkami, linkami...

Czy BEHA startuje aż tak silna konkurencja aby się obawiać.

Pewnie dla ciebie nie... ale pozwól innym porywalizować w skromnym gronie "amatorów".

Uważasz, że konkurs jest G... warty i dla ciebie pierwsze miejsce to pikuś , ale czy tak się zachowuje osoba, która nie czuje żadnego zagrożenia ?

Moim zdaniem - może musisz robic to co robisz, bo masz tylko kilka wyjść:

1 albo udowodnić, że jesteś numer 1 i być po prostu pierwszym (ryzyko, że nie bedziesz [ Brak siły linków? ] )

2 Albo dyskredytować konkurs wszelkimi sposobami, próbująć udowadniać jaki to będzie mizerny poziom, że nie warto itp... Ale zachowując się tak to moim zdaniem tylko tracisz...

3 Po prostu nie komentować -wtedy zachowujesz twarz. Bo nie masz ochoty, czasu brać udziału..

A ty najpierw wybrałeś wersję pierwszą, tylko niepotrzebnie przeszedłeś z niej do wersji 2.

...

Już prawie śpię, ale na koniec tak powiem:

stare przysłowie mówi, że krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje.

Tajnych metod i linkpowera starczyło Szookowi na dwa dni. Czyżby taki był koniec mitu pozycjonera?

Do jutra.

Te krótkie posty Szooka są ciekawsze :)

Eksperyment Discover.pl

Tyle gadania, a właściwie żadnej treści... :?

Zajmijmy się swoimi stronami konkursowymi, a jak komuś się konkurs nie podoba, to niech zajmie się stronami swoich klientów.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności