Skocz do zawartości

rosnący site a linki w stopce

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam autobloga - site rośnie dosyć średnio z przyrostem co parę dni o jakieś 50 podstron,linki mam w stopce a więc na każdej podstronie się pojawiają i tu mam pytanie jak te linki są liczone prze google ? np: jednego dni site wzrośnie o 50 to google liczy jako 50 nowych linków do stron pozycjonowanych ? i co myślicie o takim "sposobie" pozycjonowania ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Myślę, że jeszcze dłuuuga droga przed Tobą zanim zrozumiesz o co chodzi....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion pisał raczej o tym, że linki w stopce to Ci za dużo nie dają dobrego. Jeżeli chcesz moc z linków mieć, to daj te linki do artykułów na tym autoblogu. Np. jeżeli gdzieś w artykule masz słowo klucz do pozycjonowanej strony to robisz z niego link z dobrym title. Tylko czasem nie zmieniaj anchora. Tak ja to przynajmniej rozumiem, po jako takim przejrzeniu tego działu :)

"Gdy myślisz, że możesz lub gdy myślisz, że nie możesz - w obu przypadkach masz rację." - Henry Ford

Hosting z SSL, SSH, bez ograniczeń transferu lub mały pakiet 3 miesiące gratis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności