Skocz do zawartości

Gratuluję, sukces się szykuje :)

domains

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję popularyzacji konkursu w konsekwentny sposób budując swój image "profesjonalnych pozycjonerów".

Bo konkurs rzeczywiście staje sie coraz bardziej popularny,

pomimo na samym starcie:

- zantagonizowania grupy pozycjonerow i sympatyków branży seo na zwolennikow i przeciwników organizacji konkursu;

- mało czytelnemu przekazowi zawartemu w zleconej frazie, rozumiem że dać jakiś przekaz było koniecznością;

- sponsorom nagród o małej ale jakże wymownej symbolice, których obecność najwyraźniej była niezbędna;

a dzięki:

- początkowi chlubnej tradycji zmian w regulaminie trwającego już konkursu;

- bezwzględnie wymaganym linkom zwrotnym do strony konkursowej, bez tego pozycjoner nic nie znaczy;

- zamykaniu lub edycji niewygodnych wątków jako niezwykle skuteczny sposób dyskusji;

- zaaprobowaniu wszystkich istniejących metod podwyższenia pozycji, nawet spamu, jako części procesu propagowania idei pozycjonowania;

Dziwną metamorfozę przeszło to forum w tak krótkim czasie. Gratuluję!

ps. Podczas zgłoszenia do konkursu moje dane osobowe oczywiście zostaną zgłoszone do Giodo?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

luman: ja wiem dość dokładnie, ale czy Ty i Organizatorzy wiedzą w co wdepnęli?

edit: luman: pytanie było skierowane do organizatorów konkursu, nie mam zamiaru wyręczać kogoś i wklejać odpowiednich odsyłaczy. jeśli, jak twierdzisz, wiesz czym zajmuje sie giodo i jakie warunki musza spełnić witryny gromadząc i przetwarzając dane osobowe to Twoje pytania odbieram jako naiwne.

EOT

domains

Konkurs jest organizowany przez seopl.org, a ta domena jest moja, a ja mieszkam w USA. Serwer na ktorym stoi seopl.org rowniez jest w USA, wiec przeczycztaj jeszcze raz o jakiej organizacj piszesz, bo GIODO ma zasieg polski.

A reszte rzeczy opisz najlepiej na jakiejs topliscie

Konkurs jest organizowany przez seopl.org, a ta domena jest moja, a ja mieszkam w USA. Serwer na ktorym stoi seopl.org rowniez jest w USA, wiec przeczycztaj jeszcze raz o jakiej organizacj piszesz, bo GIODO ma zasieg polski.

A reszte rzeczy opisz najlepiej na jakiejs topliscie

1. Oczywiście, a to podforum tak sobie wskoczyło na Twoje forum, nie jesteś zatem odpowiedzialny za to co tu pisują.

2. Serwery mogą sobie stać nawet w Grenlandii, konkurs jest prowadzony w Polsce i podlega polskiemu prawu. Jeśli nawet odwykłeś od polskich przepisow to przecież chyba nie od google, a tam wszystko znajdziesz.

3. Gratuluję po raz wtóry, Taaaki Gość mnie zaszczycił. A propos, nie najlepiej to świadczy o reszcie "profesjonalnych pozycjonerów", nie sprawdzić kopii w google. Wstyd!

Oczywiście, a to podforum tak sobie wskoczyło na Twoje forum, nie jesteś zatem odpowiedzialny za to co tu pisują.

Sam je stworzylem, bo konkurs tutaj powstal

Serwery mogą sobie stać nawet w Grenlandii, konkurs jest prowadzony w Polsce i podlega polskiemu prawu. Jeśli nawet odwykłeś od polskich przepisow to przecież chyba nie od google, a tam wszystko znajdziesz.

Nie, konkurs nie jest prowadzony w Polsce, tylko w USA, pomyliles sie....

nie sprawdzić kopii w google

rozwin... nie wiem o co chodzi

Sam je stworzylem, bo konkurs tutaj powstal
Nie przypominam sobie aby seopl.org bylo grupa profesjonalnych pozycjonerow jak to jeden kolega forumowicz nazwal a tym bardziej samozwancza. Grupa seopl.org jest wirtualna, nie ma zadnego przelozenia na swiat rzeczywisty.
Organizatorem konkursu jest grupa SEOPL oraz Forum PiO -https://konkurs2005.seopl.org
Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych w formularzu danych do celów informacyjnych, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych. Dz. U. nr 133 poz. 883.

Oswiadczam, iż zapoznałem się z Regulaminem i akceptuję jego warunki.

i jeszcze jedno

Ja nie mam nic wspolnego z polska scena SEO i nie bede mial.

Przyznam, ze troche sie pogubiłem. Kto zatem jest Ogranizatorem konkursu, kto jest z polskiego SEO, kto nie i kto, do diaska, będzie przetwarzał moje dane. Czy w/w "Ustawa ..." odnosi sie do ustawodawstwa polskiego czy amerykańskiego? Pomóż mi, proszę.

A co do:

nie sprawdzić kopii w google

rozwin... nie wiem o co chodzi

to po raz trzeci gratuluję przenikliwości.

Przyznam, ze troche sie pogubiłem.

Nie da sie ukryc :)

Kto zatem jest Ogranizatorem konkursu

Grupa Seopl to sa moderatorzy forum, a ze wyobraz sobie, ze na forum sa tez ludzie przychylni konkursowi to napisalismy ze forum rowniez jest organizatorem, bo bez forumowiczow nie byloby forum vulgo seopl

odnosi sie do ustawodawstwa polskiego czy amerykańskiego?

jakiego sobie zyczysz

to po raz trzeci gratuluję przenikliwości.

po raz trzeci rozwin..........

domains

Po dluzszym zastanowieniu sie nad zapisem o Ustawie z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych. Dz. U. nr 133 poz. 883. postanowilem to usunac, bo to jednak nie ma sensu aby tam bylo.

Dziekuje za sugestie, zmiana juz jest wprowadzona.

Napiszcie o co chodzi z tą kopią,

Ja tez chcialbym wiedziec o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności