Skocz do zawartości

Gratuluję, sukces się szykuje :)

domains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Grupa Seopl to sa moderatorzy forum, a ze wyobraz sobie, ze na forum sa tez ludzie przychylni konkursowi to napisalismy ze forum rowniez jest organizatorem, bo bez forumowiczow nie byloby forum vulgo seopl

Ależ nawet ja bylem przychylny konkursowi, ale nie wmawiaj mi, że jako forumowicz miałem jakikolwiek wpływ na wygląd i forme konkursu. A trzebabyło poprosić:)

ps. czyli moge się uważać nawet za członka seopl? Pycha!

odnosi sie do ustawodawstwa polskiego czy amerykańskiego? 

jakiego sobie zyczysz

No to nie takie proste: wiesz, mam prawo czuć, że moje dane osobowe są zagrożone (wystarczająco dużo spamu dostaję dziennie). A oto mój prosty tok myślenia:

1. podaję dane osobowe nie Osobom, do których mam zaufanie - jak Ty i Admini/Modzi, ale bliżej nieokreślonej organizacji (o fakcie bycia członkiem tejże nie wiedziałem wcześniej).

2. sponsorem konkursu jest m.in. Di.com.pl, które było już na tym forum określane jako spamerzy.

3. organizatorzy (Ty, jak sam przyznałeś) wysłali zapytania/oferty (czyli spam - niezamawiana korespondencja o charakterze handlowym, też była dyskusja na tym forum) do innych spamerów.

4. to + fakt niezgodności z Ustawą, na którą się powołujecie/powołujemy? wzbudza u mnie podejrzane uczucia.

po raz trzeci rozwin..........

Tak, to ja się bawię na kontrowersyjnych toplistach. I sprawia mi to dużo frajdy :)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

To i ja mam pytanie do organizatorów.

Czy nie macie już dość tego całego konkursu ?

Ja na waszym miejscu prawdopodobnie myślałbym już o natychmiastowym zakończeniu, bez rozstrzygnięcia i nagród.

Co jak co, ale ode mnie wielkie brawa za cierpliwość.

"jeszcze się taki nie narodził, który by wszystkim dogodził"

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

szookpl

https://www.forum.optymalizacja.com/sutra60825.html#60825 w tym poscie odpisalem o organizacji i nei bede sie powtarzal.

A Ty swoja droga moglbys czytac rowniez posty innych a nie tylko pisac jak maszyna, bo ciezko nadazyc. :)

rozumie w takim razie że zwyciezca niema co liczyc na promocję ;-) np. w Chip.pl bo jak sam napisałeś dane zostaną tylko do Twojej dyspozycji.

Tak dane sa do mojej dyspozycji i osoba ktora wygra bedzie o tym powiadomiona i jej nick lub imie i nazwisko (zaleznie od woli wygranego) oraz strona beda opublikowane na stronie konkursu i beda podane do materiałów dla prasy.

Ależ nawet ja bylem przychylny konkursowi
Tak, to ja się bawię na kontrowersyjnych toplistach. I sprawia mi to dużo frajdy
ale nie wmawiaj mi, że jako forumowicz miałem jakikolwiek wpływ na wygląd i forme konkursu.

Na wyglad i forme nie, ale na istnienie tak.

A oto mój prosty tok myślenia:

Kazdy ma swoj. :)

Jeszcze raz napisze, bo moze przeoczyles, ze usunalem z formularza rejestracji zapis o Ustawie.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc w udoskonalaniu konkursu.

Na wyglad i forme nie, ale na istnienie tak.

Dziękuje za zaufanie. Co by to było gdybyście sami po cichu zorganizowali konkurs i po cichu go wygrali! Nie byłoby takich kłopotliwych wątków i jaki prestiż.

Tak dane sa do mojej dyspozycji i osoba ktora wygra bedzie o tym powiadomiona i jej nick lub imie i nazwisko (zaleznie od woli wygranego) oraz strona beda opublikowane na stronie konkursu i beda podane do materiałów dla prasy.

Na jakiej podstawie? Bo tak?

Jeszcze raz napisze, bo moze przeoczyles, ze usunalem z formularza rejestracji zapis o Ustawie.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc w udoskonalaniu konkursu.

Nie ma za co - w końcu jestem współorganizatorem.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

tak sobie to czytam i cisnie mi sie brutalny komentarz ale sie powstrzymam .Patrząc na polskie realia i pewne osoby które szukaja dziury w całym i tworza nie potrzebnie jakąs chorą atmosfere- wychodzi ze powino sie stosowac powiedzenie "Pier.... nie robie" I wezcie juz skonczcie te pseudo naukowe wywody panie szook bo naprawde juz sie to robi nudne nikt cie tu nie trzyma załoz sobie forum i tam opisuj jak to konkurs jest zle zorganizowany bo w klepaniu bez sensownych postów jestes najlepszy na tym forum :)

szookpl nie wiem jak inni ale uważam że jednak jest to forum otwarte i każdy może się na nim wypowiadać ale jak wszedzie są jakies granice przyzwoitości. jak ktos bardzo przegnie te granice to zostanie wywalony.

A że produkujesz straszne ilości postow na wszystkie tematy to juz nie moja sprawa dopuki w nich nie przeginasz za bardzo, a im więcej piszesz tym trudnej to stwierdzić :)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności