Skocz do zawartości

Gratuluję, sukces się szykuje :)

domains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prosimy nie karmić trola.

Szook nie zrobił niz z tego co obiecał.

Nie doczekaliśmy się setek katalogów z setkami IP, nie doczekaliśmy się pokazu setek domen. Hm, co tam jeszcze było? No dużo, stek bzdur o jego sile, której nigdy nie ujawnia.

Teraz w konkursie przerósł sam siebie.

Jak można być takim dzieckiem? Zero własnego zdania i kolejny stek bzdur. "Siostry już idą" - pierwsza bzdura. Nigdy nikt ich nie zobaczy tak samo jak nie zobaczył setek katalogów.

Szook się po prostu nie zna, to taki typowy narcyz, który uważa, że jest najlepszy, czego przykład dał akcją promocji google.pl pod konkursowe hasło. Dał przekieerowanie w javascript niewidoczne dla robotów i myśli, że to on google wrzucił na 1 miejsce. Dawaj misiu, wrzuć swoją stronę teraz? Jak tam sprzedać poradników na allegro? Nie martw się kilkoma negatywami.

Szook na początku był przychylny konkursowi, a potem zaczął powtarzać to co pisało na toplistach i to co mówił domains o ochronie danych osobowych. Nic swojego znowu, sądzę, że on nie ma własnego zdania a tylko powtarza po innych.

No nie pogniewasz się szooku jak ujawnie kilka Twoich sztuczek?

O cholera zapomniałem setki Twoich sztuczek, a ta z buźkami jak ostatnia pamiętana jest przeze mnie. Cholera, starość nie radość.

Szook napisał, że nie będzie tu pisał!! gó**o prawda...

Nażarłeś się już czy jeszcze Ci mało trolu?

sorry adminie za złamanie EOTA. Kliknę Ci w nagrodę jak będę mógł.

Konkurs trwa i to jest najważniejsze.

Zapewne przy organizacji tego konkursu popełniono sporo błędów, z których organizatorzy próbują w jakiś sposób wyjść. Z lepszym lub gorszym skutkiem. Przede wszystkim kapituła, organizatorzy, jury, czy jak tam nazwiemy tę "grupę trzymającą władzę" powinno być precyzyjnie zdefiniowane. W tej chwili jest niedookreślone, grupa SEOPL to - raz Michał, raz wszyscy uczestnicy forum ( nie dziw się Michał, że Domains mógł poczuć się organizatorem).

Wskazywanie na błędy w organizacji konkursu, czy niedoskonałości regulaminu jest jak najbardziej wskazane, choćby po to, by nie było ich w drugiej edycji. Jednak potyczki słowne z krytykami prowadzą do takich jak ta dyskusji - w sumie nie wiadomo o czym (o kim?). Są błędy - to je usuwajcie, przepraszajcie i na tym koniec. Po co kolejna wojna na słowa z szookiem. Robi się z tego polskie piekło.

Bawmy się. Niech zwycięży lepszy.

Eksperyment Discover.pl

Zapewne przy organizacji tego konkursu popełniono sporo błędów, z których organizatorzy próbują w jakiś sposób wyjść. Z lepszym lub gorszym skutkiem. Przede wszystkim kapituła, organizatorzy, jury, czy jak tam nazwiemy tę "grupę trzymającą władzę" powinno być precyzyjnie zdefiniowane. W tej chwili jest niedookreślone, grupa SEOPL to - raz Michał, raz wszyscy uczestnicy forum ( nie dziw się Michał, że Domains mógł poczuć się organizatorem).

Ja mysle ze jest okreslone dosc dobitnie.

https://konkurs2005.seopl.org/sympatycy.html

Wskazywanie na błędy w organizacji konkursu, czy niedoskonałości regulaminu jest jak najbardziej wskazane, choćby po to, by nie było ich w drugiej edycji. Jednak potyczki słowne z krytykami prowadzą do takich jak ta dyskusji - w sumie nie wiadomo o czym (o kim?). Są błędy - to je usuwajcie, przepraszajcie i na tym koniec. Po co kolejna wojna na słowa z szookiem. Robi się z tego polskie piekło.

Prawde mowiac myslelismy ze wszystko zostalo zapiete na ostatni guzik. Ale w praniu wyszlo pare bledow ktore z pewnoscia poprawimy w kolejnej turze.

ALE CO BY BYLO NAJFAJNIEJSZE ???

JAKBY UZYTKOWNICY NIE CZEPIALI SIE pi****l TYLKO PODSUNELI KONSTRUKTOWNE UWAGI !!! KTORE BARDZO CENIMY I JESTESMY OTWARCI NA DYSKUSJE.

Check email deliverability tool Maildog

Z tym się nie zgadzam

Ja mysle ze jest okreslone dosc dobitnie.

https://konkurs2005.seopl.org/sympatycy.html

Otóż nie jest - cytat :

SEOPL tworzą także:

Moderatorzy m.in. Normanos, Wojciech, Jimmi, Szy, Arkadio, Sid1972 i Pchel

Co to znaczy m.in. Kto to są ci inni.?

Cytat z regulaminu :

Kapitułę Konkursu i Skład Sędziowski stanowią administratorzy i moderatorzy forum.

Czyli konkretnie kto?

Nie są to jakieś rażące niedociągnięcia i w moim odczuciu nie dyskredytują konkursu i organizatorów.

Z tym się zgadzam:

ALE CO BY BYLO NAJFAJNIEJSZE ???

JAKBY UZYTKOWNICY NIE CZEPIALI SIE pi****l TYLKO PODSUNELI KONSTRUKTOWNE UWAGI !!! KTORE BARDZO CENIMY I JESTESMY OTWARCI NA DYSKUSJE.

Dyskusja, a nie ataki, pomówienia, potyczki słowne itp.

Za powodzenie konkursu trzymam kciuki.

Pozdrawiam

Eksperyment Discover.pl

Ci inni co są lub nie są aktywnymi uczestnikami kapituły konkursu

To jak w końcu jest?

Wyjdzie na to, że jestem upierdliwy. Moderatorzy, którzy są zaangażowani w konkurs po stronie organizacji, powinni być znani wszyscy z imie.. z nicka.

BTW. Potrzebny Wam (organizatorom) rzecznik do kontaktów zewnętrznych. Żeby "zeznania" były jednolite.

Eksperyment Discover.pl

Yeden

to wytłumacze przez analogie: zbliżają się wybory, wszyscy obywatele po 18-nastce mogą brać czynny udział. a czy wszyscy biorą a dodatkowo kazdy z nas mógłby kandydować. o to mniej wiecej chodzi

BTW. Potrzebny Wam (organizatorom) rzecznik do kontaktów zewnętrznych. Żeby "zeznania" były jednolite.

a tutaj masz rację

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

domains mam do Ciebie sprawe dosc prywatną

skoro przyznałeś się do prowadzenia skądinąd ciekawej toplisty, proszę o zastosowanie się do mojej prośby.

jestem autorem grafiki na stronie konkursu - layoutu i konkursowych bannerów (dla jasności - nie jestem autorem zdjęcia osy, mogę zaś je wykorzystywać).

jako autor mam prawo nie godzić się na ingerowanie w moje prace, nigdzie na stronie konkursu nie jest napisane, że kto chce może sobie edytować moje grafiki. banery mogą być publikowane na innych stronach jedynie w formie niezmienionej.

wierząc, że honorujesz prawa autora do jego prac bardzo proszę o zmianę bannera na któryś z przygotowanych przeze mnie w formie niezmienionej lub też umieszczenie własnego.

serdecznie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności