Skocz do zawartości

Gratuluję, sukces się szykuje :)

domains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobija mnie to - ktoś zorganizował konkurs, poświęcił na to własny czas i środki. Może w organizacji są jakieś niedociągnięcia i niedoskonałości, ale nikt nie jest doskonały. Może organizatorzy coś zyskają, ale nikt inny na tym nie straci, a uczestnicy i obserwatorzy mogą zyskać. I wszyscy mogą się pobawić.

Niestety od razu pojawiło się tzw. "polskie piekiełko", mam wrażenie, że część piszących tutaj cierpi na paranoję. Nie chcesz uczestniczyć - nie przeszkadzaj, nie psuj zabawy innym. Zwłaszcza ze stawiane tutaj zarzuty są niepoważne, na zasadzie "a ja coś wiem, ale nie powiem" lub "słyszałem jak sąsiad mówił, ze na targu ktoś opowiadał".

Do Szooka. Jak trafiłem na forum korzystne wrażenie wywarłeś na mnie, swoją chęcią pomagania nowym forumowiczom. Nie odsyłałeś do "szukaj" tylko starałeś się nowym wyjaśnić o co w tym wszystkim chodzi. NIestety Twoja działalność i skłonność do organizowania awantur sprawiła już, ze przestałem się w pewnych miejscach przyznawać do przynależności do tego forum. Forum PiO coraz częsciej kojarzone jest z Twoimi awanturniczymi akcjami. Kojarzone negatywnie.

Pisałeś w tym subforum niedawno iż zamilkniesz i przestaniesz tutaj pisać. Mam prośbę - dotrzymaj swojego słowa.

chciałbym zapytać czy wszystkie wątpliwości zostały już rozwiane? czy możemy umożliwić Uczestnikom tak dobrą zabawę i dawkę adrenaliny związaną z pozycjonowaniem jaką zakładalismy?

domains ubawiłeś się tworząc teksty toplist, ok :spam:szook kolejny raz zszokowałeś nas zmianą zdania o 180 stopni, ok :D

Oboje wywołaliście szereg dyskusji, z jednej został usunięty jakiś fragment wypowiedzi szooka czy coś w tym stylu, co spowodowało dalsze dyskusje ;)

od uruchomienia konkursu minęło zaledwie kilka dni a już padało i biło gradem

czy teraz wyjdzie słońce?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

od uruchomienia konkursu minęło zaledwie kilka dni a już padało i biło gradem

czy teraz wyjdzie słońce?

Na razie tylko kropiło ale szykuje się Ulewa ;)

Nie lepiej na finał zarezerwować Słoneczko, a teraz niech sobie popada?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności