Skocz do zawartości

[współpraca] Systemy zapleczowe, usługi SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zaoferować swoje usługi programistyczne polegające m.in na:

- pisaniu dedykowanego oprogramowania zapleczowego (php5/mysql/ajax),

- pisanie dowolnych parserów, grabberów contentu na strony www (treści),

- stawianiu wysokiej jakosci stron WWW - pod zaplecza (pod AdSense) i nie tylko,

- samo cięcie grafiki na potrzeby stron do xhtml/css,

- stawianie gotowych stron w oparciu o darmowe szablony

itp.

..ogólnie wszelkie usługi programistyczne - głównie dla SEO, lecz nie tylko :(

Chciałbym współpracować długoterminowo - tak jak to robię do tej pory z moimi kilkoma stałymi klientami, jednakże jedna osoba zapowiedziała mi brak mozliwości dalszych prac nad jej zapleczem od końca lutego, dlatego też już teraz kieruję swoją ofertę do być może zainteresowanych.

Jak wyglądać by miała współpraca? Na dzien dzisiejszy współpracuję ze swoimi klientami całkowicie zdalnie, jako osoba prywatna - osoba prywatna, bez umów etc. - jednakże jesli trzebaby sporządzić jakąs umowę - nie ma z tym problemu - zawsze mozna spisac dla bezpieczeństwa. Jeśli trzeba mam wzory do wglądu. Współpracując ze mną masz 100% poczucie bezpieczeństwa tranzakcji!

Co moge zagwarantować? Szybkie oraz solidne wykonanie zlecenia i uczciwość.Ponadto cechuje mnie to, że wykonany projekt możesz mi oddawać do poprawek, ewentualnych konsultacji w umówionym wcześniej okresie czasu od oddania go do użytku, a jesli trzeba otrzymujesz całkowicie bezpłatny support poprzez telefon/gg (prawie zawsze online), a email to zawsze.

Chciałbym zakomunikować takze, że nie posiadam duzo wolnego czasu, by móc zaabsorbować się wykonaniem dużych systemów webowych etc - z tym róznie bywa, a potrzeby stałych zleceniodawców nie mogą ucierpieć - interesuje mnie stała współpraca przy podobnych do siebie projektach - można rzec - produkcja taśmowa :D

Ceny konkurencyjne - spytaj znajomego, może już on miał przyjemnosć ze mną współpracować - wykonałem już kilkanaście systemów CMS tylko dla Uzytkowników PiO.

To by było na tyle.

Wszelkie pytania, niejasności - kontakt:

Łukasz Gugała

Email: contact@seoservice.pl

Mobile: +48 882 673 615

Gadu-Gadu: 12 035 145

Pozdrawiam,

Łukasz

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności