Skocz do zawartości

spadek PageRank

rolerkoster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dość poważny problem. Mianowicie PR=6 spadł do 3, dodatkowo na większości PR=0 albo 1 a były 3 albo 4.

Wiem że od dawna jest opinia że PR jest mało ważny, ale czy to nie jest zaczynający się problem - poważny problem? Jakiś sygnał od Google? Nie odnotowałem żadnych spadków, a PR zmienił się w sobotę w nocy. Nie wiem co o tym myśleć, czy też mieliście aktualizacje PageRank ??

Bardzo proszę o pomoc, bardzo mnie to martwi, domena ma 7 lat.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i własnie dla tego Xann powtarza cały czas , nie wymieniać się linkami

- nie wymieniać się linkami

- nie kupować linków

- nie używać SWL'i

prawdziwy pozycjoner jest jak Chuck Norris, pozycjonuje strony wciskając alt+ctrl+del jednym palcem

prawdziwy pozycjoner jest jak Chuck Norris, pozycjonuje strony wciskając alt+ctrl+del jednym palcem

prawdziwy pozycjoner nie pozycjonuje jak Chuck Norris ( bo on pozycjonuje oczami ) tylko wg tych zasad https://www.seoparty.net/news/artykuly/wste...jonowania_stron

Marketing internetowy dla firm

Google zmienia zasady. To że kiedyś miałeś 8 linków na stronie nie oznacza, że dzisiaj nie otrzymasz za to kary. Szczególnie jeśli te linki nie są tematyczne.

Swoją drogą G mógłby tez nagradzać wartościowe strony podwyższeniem PR a nie tylko obniża ciągle :D.

Po wielu miesiącach napierdzielania linkami cieszymy się TOP3  i liczymy że nikt nas nie podpierdzieli

a jak ktoś ma kogoś podpierdzielić? naskarżą do Google ? można jakieś wytłumaczenie.

Ok więc te 8 linków zła rzecz, w takim razie czy jesteście zdania aby je usunąć? np. dzisiaj 4 a kolejne 4 za tydzień??

Dodatkowa ciekawostka jest taka że w subdomenie PR też spadł o połowę.

Jakieś podejrzenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności