Skocz do zawartości

spadek PageRank

rolerkoster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rolerkoster bez paniki , z tego co mi się wydaje to właśnie idzie obniżka typu - 2 - 3 w duł za wychodzące i w cale nie za duże ilość nawet za dwa się zdarza , ale ja to biorę na zasadzie próby testu , jeśli zaczniesz usuwać kombinować z linkami to wtedy dostaniesz jeszcze większą czapę :D a jak zostawisz to widocznie linki były naturalne i wszystko wróci do normy .

ale to tylko moja teoria w temacie , czas pokaże czy będzie trzeba robić tematyczne zaplecza ;) żeby wychodzące były tematyczne

wiesz troche ciężko z tymi wychodzącymi może byc jeżeli chodzi o tematykę bo jak dam linka z djetą na odchudzanie na sklepie z ubrankami dziecięcymi to czy to będzie tematyczny link czy nie ? W sumie takie linki naturalnie moga się tam znaleźć w przeciwieństwie do śrubek i nakrętek :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

to tylko zielony pasek - nie ma co lamentowac :D - mialem podobna sytuacje tylko z 4 na 2. Wszystkie PR podstron w dol. Malo linkow out 5-6. No i wszystkie linki na 100% tematyczne. Takze wątpię, zeby tu chodzilo o linki. Mi to wygląda na ręczne przyciecie zielonego paseczka nożyczkami moderatora. Może nasze strony po prostu nie zasługiwały jego zdaniem na taki paseczek, a może po prostu miał przyciąć inna stronę ale mu się źle "klikło" - tam też pracują ludzie ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

sebau ale wróciło wszystko do normy? i czy odczułeś to w oglądalności? (pozycjach w wyszukiwarce?).

Odpowiadjąc na pytanie - w pozycjach nic nie odczułem - PR jeszcze nie wrócił(choć wyglądam za nim z utęsknieniem ;) ). Ostatnio od 2 tygodni site spada ale to chyba wszedzie bo w Google jakas zadyma, może wyciągnęli kryzysowe miotły i sprzątają w czynie społecznym :D Sprzęt drogi to może dlatego wszystkim site spada (nie tylko na spamach), bo po co mają kupować nowe serwery jak stare jeszcze działają - wystarczy je troszeczkę odciążyć małą optymalizacją i będą śmigać jak nowe.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

nic nie ruszalem - czekam na lepsze czasy - w końcu linki mam jak najbardziej tematyczne, to dlaczego mialbym usuwać. Jesli bedziesz cos zmienial i pomoze to daj znać.

ja piernicze, 2 strony gadania o wychodzonchych.

a co powiesz o wchodzacych?

nie dopuszczasz mysli ze pospadaly strony, ktore ci linkowaly?

lub zminily wlascicieli jakosc ilosc wychdzacych?

kazdy z tych czynnikow mogl spowodowac znaczne obnizenie sily linkow z

tych witryn do twojej.

jesli sie podnecasz wlasnie ze zabrano ci pr minzy updejtami - nie ma co podniecac sie, to juz normalka.

odnosnie wchodzacych - poreflektuj.

nie raz bywa ze pozycja trzyma sie doslownie na 10-20 mocnych linkach, reszta - to tak, pozory. i teraz - jesli z tych 10- stron - linkow co ci trzymalo z 3-4 spadlo - ty tez spadasz. oczewista oczewistosc.

Jeśli mówisz że w sobote spadł Ci PR to wygląda mi to na ręczną moderację update PR szedł ok. tydzień temu (była o nim mowa na forum).

Na Twoim miejscu poczekałbym jeszcze ze 2-3 tygodnie z wyciąganiem jakichkolwiek wniosków i napewno teraz nie usuwałbym linków i na pewno nie 4 na raz! jeśli chcesz je wywalić to teraz usuń jeden za 2 tygodnie kolejny i tak dalej - jeśli faktycznie przez nie zostałeś ukarany to nie będzie dobre jeśli nagle znikną - to tak jak byś się do winy przyznał.

Czy linki są zbite do kupy, w stopce razem?

Czy są na wszystkich podstronach czy tylko na stronie głównej.

Mogłeś 'przypadkiem' zostać potraktowany jak posiadacz swl'i.

W takim wypadku wypatruj spadków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności