Skocz do zawartości

Surf Junky

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... jest to program za ogladanie stron w rotatorze... w sumie jest sporo takich programow ale ten placi stosunkowo duzo bo na poczatku 0,45$ za godzine a max. jak ktos duzo bedzie ogladal 0,75$ za godz.

wyplata od 25$ czyli patrzac ze u mnie komp chodzi ok 16h na dobe i wiecej to 3 dni i sie uzbiera. Wyplata przez e-gold.

Niby wszystko ok wyglada ale kumpel co tam kiedys byl mowil ze kasuja konta :roll:

No niewiem ja tam sprobuje uzbierac te 25$ bo w sumie u mnie to w zakladce sobie jest i mi to nie przeszkadza...

Jak ktos zainteresowany to linka podaje - odrazu ja bede polecajacym i bede mial 5% :) hehe...

https://www.surfjunky.com/?r=max8600

Ciekawy jestem czy warto sie w to bawic...

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

to co pamietam ten system nie placi...na forum o getpaidzie swego czasu czytalem a wiec nie ma sensu sobie zatruwac kompa...

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Hmmm, jak już temat płacenia za oglądanie jest ruszony, to może się zapytam... bo jedna rzecz nie daje mi spokoju.

Większość tych wszystkich "systemów" działa w taki sposób, że biorąc kartkę i ołówek można z grubsza policzyć jak płynie kasa, i wychodzi że im się to kalkuluje. Nawet nieźle ;-)

Tu na forum jeden z userów ma jednak w stopce linka (wielki i czerwony) do strony na której opisane są trzy systemy płacące za oglądanie ... procentem od zgromadzonego wkładu. Stawki to 1 ... 4% / dzień, każdego dnia trzeba spędzić pewnie minimum 20s na 100 stronach. Cały myk polega na tym, że startuje się z niewielką kwotą ($5 czy $10) i te 4% to - kwotowo - wychodzi niedużo. Ale, jest pewien haczyk, mianowicie można sobie wpłacić przelewem kasę na swoje konto, i za oglądanie dalej dostaje się 4% od kapitału.

4% za dzień

I tu, jakbym tego nie liczył, wychodzi mi że to się nie ma prawa opłacać prowadzącym system (chyba że oszukują i nie oddają wpłaconej kasy).

Bo jeśli są uczciwi, to ja tam jeszcze w tym tygodniu biorę kredyt, wpłacam tam $10000, i przez najbliższe lata utrzymuję się przeglądając przez godzinę dziennie strony WWW i tłukąc na tym $400 / dzień :)

Pozdrawiam,

AdamD

ja w takei systemy nie wierze

ale jak oni zarabiają ?

duzo osób wstępuje do takich systemów będą kilka dni tygodni, będą oglądać pełno reklam, nagle im się znudzi i kasa im przepadnie, a kto dostanie tą kase ? właściciel tego systemu

Zgadza się - firmy typu 4daily czy studiotraffic które płaca za autosurf po złożeniu wkładu finansowego wyglądają podobnie jak HYIPy czy Doublery - płacić będą do tej pory, dopóki userzy będą wpłacać wkłady. Troszkę jak piramida argentyńska, choć nalezy przyznać że jak do tej pory stosunkowo długo już istnieją

Co do firmy która widnieje w temacie (swoją drogą reflink nie jest tu karalny ? :shock: ) SURFJUNKY NIE PŁACI. To jeden z bardziej znanych oszustów nęcących nieprawdopodobnie wysoką stawką godzinową:

https://szuwi.com/forum/viewtopic.php?t=27173

https://szuwi.com/forum/viewtopic.php?t=28087

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

czesto firmy na poczatku wyplacaja ale szybko koncza z tym :D takie dzialanie marketignowe :(

co do firm w ktorych zarabiasz jakis procent puli moze i sie oplaca ale kiedys taka firma upadnie... bo jak chyba na szuwiego forum ktos pisal i wyliczyl ze kiedys musi sie to wydazyc :dirol:

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Hmm... jest to program za ogladanie stron w rotatorze... w sumie jest sporo takich programow ale ten placi stosunkowo duzo bo na poczatku 0,45$ za godzine a max. jak ktos duzo bedzie ogladal 0,75$ za godz.

wyplata od 25$ czyli patrzac ze u mnie komp chodzi ok 16h na dobe i wiecej to 3 dni i sie uzbiera. Wyplata przez e-gold.

opamietajcie sie ludzie... dzieki takim jak Wy Polska ma na swiecie miano oszustow i zlodzieii...

czy Wy nie rozumiecie, ze tego typu programy NIE sa stworzone dla polakow ??

to sa programy na rynek US... polski traffic (bo taki jest cel ogladania reklam - klikanie w nie) jest g....no wart dla sklepow/serwisow angielsko jezycznych...

to ze zdarzylo sie komus dostac kase za takie cos jest zasluga tylko i wylacznie jego szczescia :blink:

sam osobiscie prowadze program partnerski na zachodni rynek i jesli ktos sle wiecej niz 50% trafficu non US tlumacze mu, ze tak bawic sie nie bedziemy i musi zmienic polityke... jesli to nie pomaga i nie ma ewidentnych przegiec typu 90% ruchu pl, cn, lub jakiegos innego g..na to dostaje kase i sie zegnamy...

zapamietajcie polski traffic = polski rynek, a nie zachodni...

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności