Skocz do zawartości

Kataloger - Program do szybkiego katalogowania stron

Spambot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Program jest generalnie OK, ale chciałbym zgłosić kilka nieścisłości.

1. Interfejs jest bardzo, bardzo nieintuicyjny.

- brakuje przycisków typu "zatwierdź", "zapisz" na etapach tworzenia projektu (jest tylko powrót i exit ;) ).

- nie ma informacji, że mozesz umieszczać synonimy {a|b}

- czym się różni powrót od exit? W sensie nie wiem dokąd wychodzę albo dokąd powracam.

- czemu nie ma opcji zapisania projektu? Przez minutę nie byłem pewien czy opis z synonimami nie ulegnie skasowaniu i go zapisałem w notatniku.

- czemu w polu "nazwa projektu" nie pojawiają się dodane projekty?

2. Po co komu opcja mieszanie wyrazami w opisie strony?

3. Jak zapisać listę dodanych katalogów? Dodałem stronę do kilkunastu i jedyne co mogę po ponownym otwarciu programu zrobić to zaimporotować liste od nowa i dodawać od nowa do pełnej listy

4. Błąd z literkami "ń"

5. Sporo wyskakujących błędów, powolne działanie.

Reszta OK ;) Program fajny, ale kilka poprawek jeszcze musisz nanieść, żeby program był warty (niewygórowanej skądinąd) ceny.

Pozdrawiam

1) według mnie nie jest trudno w nim się połapać, w programie są przyciski pomocy oznaczone znakiem zapytania,

- brak przycisków zapisz ponieważ gdy naciśnie się powrót lub exit to automatycznie zapisuje

- jest o tym informacja po naciśnięciu przycisku pomocy w zakładce formularz

- powrót wraca do zakładki projekty a exit do menu głównego programu.

- dodane projekty pojawiają się powyżej.

2) Myślę że niektórym się przyda

3) Należy kliknąć prawym przyciskiem myszy nad polem dodane katalogi i kliknąć przycisk zapisz

4) Błąd z literką ń został poprawiony

5) Napisz kiedy błędy wyskakują to postaram się poprawić.

Dzięki kila za uwagi spróbuje jeszcze jakoś uprościć program

Zaimportowałem listę katalogów w pliku csv ze strony katalogiseo.info , próbuje ją filtrować i niestety działa. Zero reakcji. Może coś źle robię?

Musisz edytować w excelu plik z katalogami i skasować kolumne z datą ,linkiem zwrotnym , G IP, G BL, Y BL

tak aby zostało www, PR, Skrypt, Free, Moderowany, Tematyka

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 8 miesięcy temu...

O mamy kolejnego "archeologa" :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

może faktycznie temat stary, lecz program działa, w lutym miał aktualizację bazy katalogów i przyznam się, że korzystam z niego i jestem zadowolony, łatwy w obsłudze a efekty daje więc co więcej można od niego wymagać. I jak widzę różni się znacznie od innych automatów, o nim się źle nie wyrażają i za to chwała autorowi programu. Lepiej kupić tani półautomat spełniający swoją rolę niż okrzyczany i rozreklamowany automat który ma więcej wad niż użytkowników.

• 8 miesięcy temu...
O mamy kolejnego "archeologa" :P

też pobawię się w archeologa

jak jest z aktualnością bazy ? I czy wszystkim się tak ten program wiesza bo, przejrzałem może 10 katalogów i się nie da wytrzymać ze zwiechami

Baza katalogów jest aktualizowana co jakieś 2 miesiące, odnośnie wieszania programu to nic o tym nie wiem napisz na jakich katalogach ci się najczęściej wiesza lub podeślij linki do takich katalogów na pm to na pewno zrobie poprawke do programu.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 1 miesiąc temu...

Spambot jak z aktualizacją programu Spambot i robieniem poprawek? Wersja demo która zamieszczona jest na pierwszej stronie jest do startych wersji? Jaka jest obecnie cena, bo jak 35 zł to całkiem nieźle.

Nie korzystam z katalogera jakieś 4 miesiące, nie wiem na ile się zmienił. Ale jeśli działa nadal na przeglądarce IE bo chyba było coś takiego. to nie polecam go.

Działa tak wolno że Seolightem można obskoczyć 5 katalogów a katalogerem 2 i to sprawiło że korzystam teraz z SL

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 1 miesiąc temu...
Baza katalogów jest aktualizowana co jakieś 2 miesiące, odnośnie wieszania programu to nic o tym nie wiem napisz na jakich katalogach ci się najczęściej wiesza lub podeślij linki do takich katalogów na pm to na pewno zrobie poprawke do programu.

Pytanie do twórcy programu czy to koniec programu brak jakiekolwiek aktualizacji ostatnia była 26 kwiecień 2010 trochę stara a gdzie obiecane Baza katalogów jest aktualizowana co jakieś 2 miesiące

Katalog Stron Czeka na twój wpis

Jak to koniec :D na stronie przecież pisze kiedy były ostatnie aktualizacje, ostatnio była 1 lutego tego roku i także były dodane nowe katalogi, po prostu nie trąbie ciągle na forum o nowej aktualizacji programu

a już wiem czemu tak pomyślałeś, zapomniałem że na podstronie z programem napisałem kiedyś o starej aktualizacji od tamtego czasu było kilka aktualizacji a na podstronie nie informowałem o tym tylko na stronie głównej.

Co do posta użytkownika bestos program dalej działa na ie ale został przyśpieszony, wolniej działał ponieważ sprawdzał we wcześniejszych wersjach za każdym razem wartość pr stron, obecnie domyślnie ta opcja jest wyłączona i program znacznie dzięki temu szybciej chodzi

wystawiam fv vat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności