Skocz do zawartości

Kataloger - Program do szybkiego katalogowania stron

Spambot

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to koniec :D na stronie przecież pisze kiedy były ostatnie aktualizacje, ostatnio była 1 lutego tego roku i także były dodane nowe katalogi, po prostu nie trąbie ciągle na forum o nowej aktualizacji programu

a już wiem czemu tak pomyślałeś, zapomniałem że na podstronie z programem napisałem kiedyś o starej aktualizacji od tamtego czasu było kilka aktualizacji a na podstronie nie informowałem o tym tylko na stronie głównej.

Co do posta użytkownika bestos program dalej działa na ie ale został przyśpieszony, wolniej działał ponieważ sprawdzał we wcześniejszych wersjach za każdym razem wartość pr stron, obecnie domyślnie ta opcja jest wyłączona i program znacznie dzięki temu szybciej chodzi

Fakt jest aktualizacja dzięki za nakierowanie ale dalej prędkością nie powala i są zwisy przy wczytywaniu strony

Katalog Stron Czeka na twój wpis

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam .........Panowie warto kupić ten programik? i jak się sprawuje?

Znalazłem na Allegro za 12,50 zł za sztukę , dziwne na początku jak czytałem był po 50zł :spiteful:

Proszę o radę....... sorry za te pytanko :)

Pozdrawiam wyrozumiałych..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

za 12,50 na pewno się opłaca, mam na kompie, ale nie korzystam na co dzień.Program działa, wiec 12,5 to tyle ile kosztuje paczka fajek.

Jak nie masz SEObohatera lub podobnego po-automatu to kup i to ułatwię tobie katalogowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności