Skocz do zawartości

Strona www z Sub Domen

maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zrobić stronę www z subdomen np: produkt.domena.pl takich sub domen chcalbym zrobić z 80 pod każdy produkt żeby mieć sub domene, i każdą sub domene pozycjonować pod nazwę produktu czyli jakby 80 stron czy jest to możliwe?? jakim systemem?? i czy google mi nie założy jakiegos filtra lub coś innego ??

Najlepsze Suplementy CaliVita International

Witam chciałbym zrobić stronę www z subdomen np: produkt.domena.pl takich sub domen chcalbym zrobić z 80 pod każdy produkt żeby mieć sub domene, i każdą sub domene pozycjonować pod nazwę produktu czyli jakby 80 stron czy jest to możliwe?? jakim systemem?? i czy google mi nie założy jakiegos filtra lub coś innego ??

tak jest to możliwe jak też że google może nałożyć Ci filtr

Wykupiłem domenę o nazwie np: tozdrowie.pl i chciałem porobić do każdego produktu np: zioła.tozdrowie.pl lub warzywa.tozdrowie.pl i pozycjonować każdą sub domenę osobno pod inne słowa, a do tego ładnie to wygląda i można umieścić sub domenę na przykład w reklamie która mówi sama za siebie.. tylko moje pytanie jest jak to najłatwiej zrobić i czy google mi tej stronki nie wywalą???

można skonfigurowac wildcarda i jakiś odpowiedni skrypt do tego. Nie wiem co tam chcesz dawć na stronie ale może wordpress w wersji multisubdomenowej by ci do tego wystarczył

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Witam wordpress był by super tylko skąd takiego wordpressa pobrać ??, czy to tylko kwestia konfiguracji ?? jak google traktuje subdomeny jak domeny to nie powinno być chyba problemu z pozycją i pozycjonowaniem strony ??

Panie gielo mugłby mi pan napisać jaki to wordpress ???

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam udało mi się stworzyć stronę www z subdomen na jednym WordPress MU moja strona https://paraprotex.tozdrowie.pl/

chciałem powprowadzać texty i

chciałbym jeszcze żeby się dało edytować czcionki głównie chodzi mi o wielkość. wiem że w stylach tylko nie wiem jak i co pododawać w kodzie.

jak ma wyglądać kod i gdzie go umieścić ??

Jak Ci nie zależy na oryginalności to poszukaj jakichś darmowych szablonów do Wordpressa. Jest ich setki, więc na pewno coś znajdziesz.

Jak wolisz kombinować sam ze stylami to szablony znajdują się w wp-content/themes, każdy w swoim katalogu i tam też są style.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności