Skocz do zawartości

api adwords

mb

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Mam pytanko do osob obeznanych w Adwords Api.

Dla eksperymentu zalozylem sobie konto wraz z tymi wszystkimi tokenami(aplikacji i dewelopera). W zakładce Moje konto -> Centrum Adwords Api mam pole:

Liczba pozostałych jednostek płatnego interfejsu API: 100 000 000

I teraz pytanie..czy to sa jakies darmowe jednostki przydzielone od Google czy tez jakis limit ktory moge maxymalnie wykorzystac (a nastepnie obciaza moja karte kredytowa) ? Bo jesli darmowe to mozna poszalec jesli platne to raczej wszystkiego nie mam zamiaru wykorzystywac (razem to daje z 25.000$ :D )

EDIT:

Dobra, przejrzalem troche internet i widze ze to kazdemu sie wyswietla te 100mln ;) Czyli trzeba placic juz od samego poczatku ;)

pozycjonuj.png

Niestety jednostki sa platne. Od tego jaki request wysylasz zalezy cena w ilosci jednostek wiec trzeba na prawde optymalnie zaplanowac soft aby nie wykonywac niepotrzebnych akcji. Jesli dopiero piszesz soft to lepiej bawic sie na sand box'ie. Nic to nie kosztuje a jak cos zle zrobic to nie popsujesz nic w dzialajacej kampanii.

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności