Skocz do zawartości

moderowane katalogi

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie piszę, że nie są dodawane :D przeczytaj argumentację tego moderatora jaką tu przedstawiłem ;) gdybym w regulaminie przeczytał, że moderowanie wpisów jest dla niego za kłopotliwe to bym ten katalog pominął i nie było by sprawy :killer:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja nie piszę, że nie są dodawane
Może zacznij czytać swoje posty?
Jeżeli nie chce wpisów, to wystarczy zrobić zamkniety katalog i odebrać możliwość dodawania tam wpisów
Bo chyba "nie chce wpisów" nie oznacza że te wpisy dodaje?

Pomijam już fakt że piszesz do mnie o czym innym niż poruszyłem w swoim pierwszym poście.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Że niby mam powtarzać ostatni post?

Może dodanie kolejnego cytatu coś wyjaśni

może dodać zapis w regulaminie, że wpisy nie są akceptowane

Wielki Elektronik

Reakcją było stwierdzenie że ktoś nie akceptuje postów, dobre :killer:

Proponuję też czytać całe zdanie nie tylko urywki bo wtedy sens może być inny :D

Wielki Elektronik

czytaj Irek może ze zrozumienim co inni piszą :killer:

Reakcją było stwierdzenie że ktoś nie akceptuje postów, dobre no nigdzie nie mogę znaleźć tego w moich wypowiedziach, chodziło mi o reakcję na Twoj post w ktorym napisałeś: Zamiast pisać głupie komentarze typu "głupi moderator" itp. nie dodawajcie wpisów do cudzych katalogów i nie będzie problemu. wtedy napisałem dopiero, że może sobie zrobić katalog zamknięty lub dodac odpowiedni zapis w regulaminie

ja tez proponuję czytac całe posty ze zrozumieniem, może przypomnę o co chodzi:

chodzi o to, że ktos ma publiczny katalog, a taki był ten katalog, inaczej nie było by w nim formularza umozliwiającego dodanie wpisu

w regulaminie tego katalogu nie znalazłem nic co by przeszkadzało dodawanie stron w każdej ilosci

strony były zgodne z regulaminem, zostały odrzucone, co się zdarza i o co nie ma pretesji, konflikt interesów, strony mogły nie odpowiadać standardom jakie narzuca sobe moderator

powodem odrzucenia było: zbyt duża ilość dodanych stron podczas jedenego dodawania z tego samego IP

czego nie możesz zrozumieć? że ludzie nie chcą tyracić czasu na takie katalogi? że można sobie rgulaminowo rozwiązać problem, jeżeli sie nie chce by ktos dodał więcej wpisów za jednym razem?

bo ja nie rozumiem tego co napisałeś: Zamiast pisać głupie komentarze typu "głupi moderator" itp. nie dodawajcie wpisów do cudzych katalogów i nie będzie problemu. w przypadku otwartych katalogow dla wszystkich

- Reklama -

bo ja nie rozumiem tego co napisałeś
To widzę.

Jak widać odniosłem się do niestosownych komentarzy nie tego co robi właściciel katalogu lub co powinien zrobić. Zdanie to dotyczyło właśnie tak piszących. Nie sądziłem że z tak prostym zdaniem może mieć ktoś kłopoty.

Wielki Elektronik

może miec każdy kto trafia na takie wlasnie katalogi i traci swój czas, jak przy takim katalogu było by napisane, że moderatir to ******, to wtedy nie było by wogole problemu...

a te niestosowne komentarze są jak najbardziej na miejscu, no chyba, że pochodza od ludzi, ktorzy korzystają z automatów, wtedy nie ma róznicy, czy wpisy poleca przez ****** czy zostana zakceptowane

- Reklama -

Jeżeli uważasz że pisanie o kimkolwiek że jest głupi itp. jest stosowne to nie mamy o czym rozmawiać. Tym bardziej gdy nie znasz człowieka a swoją opinię wyrabiasz sobie po treści czyjegoś posta.

może miec każdy kto trafia ...
:killer:

Wielki Elektronik

jak już cytujesz co cytuj całość, może wtedy będzie to bardziej zrozumiałe, a nie wycinasz i się dziwisz :killer:

i nie widzę nic złego w pisaniu o kimś że jest głupi moderator, a nie głupi itp. w sytuacji jaka miala miejsce...

- Reklama -

Zamiast pisać głupie komentarze typu "głupi moderator" itp. nie dodawajcie wpisów do cudzych katalogów i nie będzie problemu.

Najlepiej odwrócić kota ogonem, prawda?

Ktoś informuje (przy okazji ostrzegając innych), że moderator katalogu usunął mu starane wpisy, argumentując ich usunięcie stwierdzeniem: "bo mi się nie chciało moderować", a tutaj taka błyskotliwa puenta. Brak słów.

Pozdrawiam,

Cxz

była...

Najlepiej odwrócić kota ogonem, prawda?
Też masz problemy z czytaniem? Gdzie oceniłem pracę tego moderatora katalogu?
starane wpisy
Nie oceniałem też wpisów bo nie wiem jakie one były.
argumentując ich usunięcie stwierdzeniem: "bo mi się nie chciało moderować"
Może po prostu nie lubi dodającego i chciał się go pozbyć? Powtarzam, nie napisałem nic na temat katalogu i jego moderatora. Nie oceniam też informowania użytkowników forum o takim katalogu.
jak już cytujesz co cytuj całość
Po co jak wszystko jest do przeczytanie wyżej, żeby nie kopiować całości dodałem "...". Budowa zdania sugeruje że jest odpowiedzią na mój tekst "Nie sądziłem że z tak prostym zdaniem może mieć ktoś kłopoty.". Dziwię się że niezrozumienie mojego tekstu może mieć wpływ na trafiających do takiego katalogu.

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności