Skocz do zawartości

/allegro/ Sprzedaz szablonów

msiedlecky

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego podchodzisz do tego w sposób "muszę czy nie muszę". Szablon nie kosztuje złotówkę czy pięć, żeby tak bardzo kalkulować z ceną. Koszt płyty i wysyłki to max 5zł a według mnie klienci spojrzą przychylniejszym okiem na to. Ja przynajmniej bym to docenił. Co do kasy fiskalnej to chyba nie ma wymogu, zwykła umowa o dzieło + rachunek powinny wystarczyć.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Tylko, że regularna oferta tworzenia i sprzedaży szablonów podchodzi pod działalność gospodarczą. Jeżeli przedstawiasz swoją ofertę usługi żeby robić to legalnie powinieneś założyć działalność gospodarczą.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Nie musisz wysylac na plycie. Dla mnie wysylanie takich rzeczy to glupota, gdyz niepotrzebnie trzeba czekac. Mozesz jak cos dodatkowo zaoferowac taka opcje.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

artyści w tym kraju nie potrzebują kasy fisklanych , tworzenie strony to manufaktura

zgadzam się że manufaktura, pod warunkiem że piszą ją w notatniku i Łodzi

;-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• 2 miesiące temu...

@Krisss - musze czy nie musze - to podejście jest dobre, MUSZE wiedziec, żeby nie płacić kar czy użerać sie z "inteligencją" urzędową/państwową.

@relons - mam dg

@Carnagge - Jak nie znasz regulaminu/zasad allegro to przeczytaj, dopiero wtedy sie wypowiada. Dla Twojej wiadomości: Wszystkie grafiki, strony, szablony NIE MOGĄ BYC WYSYŁANE ZA POMOCĄ E-MAIL! Sprzedajesz na allegro to musisz przestrzegać zasad.

...Możesz iść spokojnie pobawić sie w piaskownicy z oszustami z allegro.

@Xann - racja ale jak wspomnialem wyżej, musze to wysłać na cd itp. .. co skutkuje przymusem zakupu kasy fiskalnej.

BTW: Kase już zakupiłem.

Dziękuję za wypowidzi w tym temacie.

@Carnagge - Jak nie znasz regulaminu/zasad allegro to przeczytaj, dopiero wtedy sie wypowiada. Dla Twojej wiadomości: Wszystkie grafiki, strony, szablony NIE MOGĄ BYC WYSYŁANE ZA POMOCĄ E-MAIL! Sprzedajesz na allegro to musisz przestrzegać zasad.

...Możesz iść spokojnie pobawić sie w piaskownicy z oszustami z allegro.

Dlaczego wysłanie szablonu/grafiki mailem miałoby być zakazane i być oszustwem?

co ty na to ?

alexastw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności