Skocz do zawartości

Moja opinia na temat konursu (post osobisty)

ProWeb2

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatku bardzo mi sie podobalo to furum, nauczylem sie duzo ciekawych rzeczy, jak pozycjonowac, jak optymalizowac kod, itp...

Duzo osob mi tez tutaj zainponowalo swoimi myslami, wiedza, przemysleniami.

Ide konkursu mi sie bardzo podobala, sam bym chcial wiedziec kto jest najlepszy z was i z nim wspolpracowac.

Lecz patrzac teraz zwolenikow i przeciwnikow konursu, mysle ze niektorym z was brakuje tego co cechuje osob przyszlosci od szarakow codziennosci.

Na forum nie ma juz ciekawych watkow, osoby z nudow przeciwstawiaja sie konkursowi itp.

Jedna osoba mi sie podobala bardzo w wypowiedziach, teraz stracilem do niej zaufanie, az SZOK ze to sie stalo w przeciagu 2 dni.

www.governo.it

luq ban to jest ostateczne rozwiązanie i dość radykalne. nie chcemy banowac jak leci, mało osób zostalo zbanowane a najlepiej by było jakby nie było żadnego bana dla nikogo, ale niestety na zdroworozsadkowe zachowanie wszystkich forumowiczow nie mozna liczyć :) a szkoda

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Poniosły nerwy i tyle. Nagle zaczynamy szukać dziury w całym, tworząc teorię spiskową. Nikt nikomu nie każe brać udziału w konkursie i pisać miliona postów na forum dziennie, z zarzutami, które się nie trzymają kupy. Jakbym widział naszą komisję śledczą - wiem, ale nie powiem... Czytajcie, a znajdziecie... Po jaką cholerę ? Jeżeli coś jest faktycznie nie tak, to niech to zostanie opisane w jednym, konkretnym temacie, Kapituła się do tego ustosunkuje i tyle. Będziemy rozważać, czy jest sens dalej się w to bawić, czy sensu nie ma.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Na forum nie ma juz ciekawych watkow

Jak dla mnie i wielu osób aktualnie najciekawszym tematem związanym z pozycjonowaniem jest właśnie konkurs SEO.

Są wakacje więc zainteresowanie samym pozycjonowaniem jak i Internetem maleje. Zapraszam wobec tego po wakacjach, napewno do tego czasu zbierze się kilka ciekawych tematów a i Ty odpoczniesz.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności