Skocz do zawartości

G maps, centrum firm lokalnych, plik zbiorczy

wedrowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy tędy droga, pomoc i informacje wielkiego gie są po prostu na poziomie gorszym niż denny. Może ktoś z Was wie:

wpisujemy na mapach (przykład)

nowe inwestycje katowice

i otrzymujemy np. wynik:

"Volker" Biuro Nieruchomości‎ - więcej informacji »

Dworcowa 2, 40-012 Katowice‎ - 32 781 88 88‎

Dodaj opinię

"Zobacz nowe inwestycje w Siemianowicach Śląskich. W Będzinie do zakupienia nowe bezczynszowe mieszkania 1,2,3,4 pokojowe na osiedlu zamkniętym – ..." szybkomieszkanie.pl

czyli info o biurze nieruchomości zgłoszone przez szybkomieszkanie.pl

Czy ta informacja została dodana za pomocą centrum firm lokalnych? czy też w jakiś inny sposób? Źródłem info jest szybkomieszkanie.pl które wcale nie jest związane z firmą Volker - nie zgłasza więc oddziału swojej firmy. Ale zakładając, że to właśnie w ten sposób dodali informację oraz jest to dozwolone (pytanie numer 1 : czy jest?), kolejne pytanie w takim razie:

Jak przesłać info w pliku zbiorczym?

jak podać w nim www źródła informacji?

czy nagłówek określony w pomocy (miasto/city) ma znaczenie tylko dla mnie i liczy się stricte kolejność kolumn? w pomocy jest totalny bełkot, zrzuty ekranu są z wersji angielskiej która ma inne pola wymagane niż są dla Polski, nie ma wersji polskiej. W polskiej wersji pomocy nie działa kilka linków między innymi do listy kategorii. Przy parametrach dodatkowych piszą, że ma być po prostu zastąpienie spacji podkreśleniem natomiast w zrzutach są zawsze małe litery, w polskiej podacją przykład z dużą. Jak to jest?

Jak jest z podaniem numeru telefonu? Chcę podać numer do konkretnej lokalizacji natomiast przeprowadzana jest weryfikacja: a pod tym numerem nikt mi tego nie potwierdzi - chciałbym podać numer główny ale nie wyświetlany przy konkretnych pozycjach.

To na razie tyle, wielkie gie dało wielkiej xxxx. Na ich własnym forum od map 3/4 pytań pozostało bez odpowiedzi. Dno bez wodorostów.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności