Skocz do zawartości

Ukryte linki na stronie partii

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem, że do jednego z moich katalogów została zgłoszona strona kancelarii prawdopodobnie Romana Giertycha. Ta firmowa strona robi niesamowite wrażenie, głównie estetyczne, zresztą oceńcie sami - https://giertych-kancelaria.pl/ O gustach się nie dyskutuje, dlatego lepiej przemilczeć ten minimalizm... może akurat niektórzy lubią brak przepychu... jednak nie o tym wątek. Ilość BL według Yahoo nie najgorsza - ponad 67 tysięcy, a większość z oficjalnej strony Ligi Polskich Rodzin. Tylko gdzie ten link na stronie jest widoczny? Otóż nie jest widoczny, bo ktoś ładnie wrzucił kod

<a href="https://giertych-kancelaria.pl" class="index_opinie_content_kolejne"><font color="white" size="1">Roman Giertych</font></a>

pod prawymi buttonami w serwisie Ligi Polskich Rodzin. Dlaczego więc zgodnie z wytycznymi wyszukiwarki Google strona LPR nadal widnieje w indeksie? Spam report? Ech...

PS. Kiedyś już była podobna akcja na stronie Samoobrony i chyba Andrzeja Leppera. Były tam linki do jakiejś firmy z oknami lub drzwiami, teraz zauważyłem to na LPR.

lpr1bp4.jpg vs. lpr2tr4.jpg

Edit: literówka

Może to robota jakiegoś pociotka, po znajomości najpierw dla Leppera potem dla Giertycha (nawet w słowniku Firefox jest to nazwisko) :)

Minimalizm jak widac jest rodzinny maja jednego designer-a bo tam zaraz jest www.adwokatkoscielny.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności