Skocz do zawartości

Pingowanie Stron

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego doświadczenia wynika, że pingowanie daje bardzo dobre efekty ale tylko dla mocnych serwisów. Nowe strony/zmiany strony z takich serwisów pokazują się w G w ciągu kilku do kilkunastu godzin od pingnięcia (prawdopodobnie z super-mocnych serwisów pokażą się w ciągu kilkunastu/kilkudziesięciu minut). Dla nowych i słabych stron nie wygląda mi żeby ping miał jakiekolwiek znaczenie - no ale to już ciężko dokładanie ocenić aktualizacja trwa znacznie dłużej i liczona jest w dniach lub tygodniach.

Nie wykluczone, że Twój mail został przechwycony przez google jako spam i nigdy do mnie nie przez to nie dotarł. Podaj na PM mac karty sieciowej.

Niemożliwe, bo wcześniej nasza korespondencja e-mailowa przchodziła bez problemów. Ale nie ważne, to nie temat na takie dyskusje. Napisze na PM :-)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności