Skocz do zawartości

Czy to filtr?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobny filtr B) a za co ... może za to

<h1><a href="https://www.autofachowiec.pl/" >@uto fachowiec</a></h1>

albo za brak rel="nofollow", a może najzwyczajniej Twoja strona została

wylosowana w Googlelotka ;) bywa różnie, czasem lepiej jest odpuścić niż

próbować zrozumieć ;)

Pozdrawiam ;)

P.S. Mi to wygląda na Klase C III ale pewności nie mam :P

Sorka że nie na temat a co to za fotka ? (czego) pozdrawiam

Google monitor

https://www.cleverstat.com/en/google-help.htm

Dlaczego w h1 nie mozę być link? przecież to jest zgodne z usebility ze lewy górny baner/link odnosi się do strony gownej.

jeżeli chcesz być taktowany profesjonalnie , do każdego tematu podchodź z rozwagą i profesjonalnie, na tym forum jest napisane dosłownie wszystko , podanie Ci rozwiązania na tacy niczego nie spowoduje bo zrobisz go mechanicznie nie wiedząc co robisz , moja rada uzbrój się w cierpliwość i zacznij korzystać z profesjonalnych narzędzi a nie darmówek

Marketing internetowy dla firm

jeżeli chcesz być taktowany profesjonalnie , do każdego tematu podchodź z rozwagą i profesjonalnie, na tym forum jest napisane dosłownie wszystko , podanie Ci rozwiązania na tacy niczego nie spowoduje bo zrobisz go mechanicznie nie wiedząc co robisz , moja rada uzbrój się w cierpliwość i zacznij korzystać z profesjonalnych narzędzi a nie darmówek

Stronka nie jest moja-znajomego a seo robiłem czysto po przyjacielsku jakieś 6-7 miesięcy prawie za free, nie chce tu na nikogo pisać itp , ale kolega miał tam e-weblinka jakieś 3 miechy i to chyba tylko mogło spowodować filtr. Bo w sumie nie widzę innych możliwości.

Stronka nie jest moja-znajomego a seo robiłem czysto po przyjacielsku jakieś 6-7 miesięcy prawie za free, nie chce tu na nikogo pisać itp , ale kolega miał tam e-weblinka jakieś 3 miechy i to chyba tylko mogło spowodować filtr. Bo w sumie nie widzę innych możliwości.

tu masz przyczyny wpadnięcia w filtr https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=508715

Marketing internetowy dla firm

tu masz przyczyny wpadnięcia w filtr https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=508715

Czyli nic nie wiadomo... hehe

pozdrawiam

DJ

Co do słów Xanna i przyczyn filtrów :

- za zbyt szybki przyrost linków

- za umieszczenie SWL na stronie

- za DC - występowanie w obrębie jednej domeny wielu takich samych stron a także za treść powieloną na różnych stronach.

- za optymalizację - zbyt przesadne wyróżnienie słów kluczowych w treści strony.

- za instalację adsense

- za spadek ilości linków

- za zrobienie farmy linków

- za linka kupionego

- za linki przychodzące

- za linki wychodzące

- za wszystko co nie podoba się w danym momencie Google

- za widzi mi się Google

zgadzam się z wszystkim powyższymi pogrubionymi, jednak z pewnym zastrzeżeniem: kolejność powyższa jest ok, czyli to co najwyżej najbardziej grozi filtrem najbardziej.

Instalacja SWL na stronie pozycjonowanej to podstawowy błąd i ryzyko, nie wiem jak dokładnie jeszcze pozycjonowałeś ale jeśli z powyższej listy podpadasz tylko pod SWL to w filtrze duży udział ma weblink

125x125_2.jpg

Co do słów Xanna i przyczyn filtrów :
- za zbyt szybki przyrost linków

- za umieszczenie SWL na stronie

- za DC - występowanie w obrębie jednej domeny wielu takich samych stron a także za treść powieloną na różnych stronach.

- za optymalizację - zbyt przesadne wyróżnienie słów kluczowych w treści strony.

- za instalację adsense

- za spadek ilości linków

- za zrobienie farmy linków

- za linka kupionego

- za linki przychodzące

- za linki wychodzące

- za wszystko co nie podoba się w danym momencie Google

- za widzi mi się Google

zgadzam się z wszystkim powyższymi pogrubionymi, jednak z pewnym zastrzeżeniem: kolejność powyższa jest ok, czyli to co najwyżej najbardziej grozi filtrem najbardziej.

Instalacja SWL na stronie pozycjonowanej to podstawowy błąd i ryzyko, nie wiem jak dokładnie jeszcze pozycjonowałeś ale jeśli z powyższej listy podpadasz tylko pod SWL to w filtrze duży udział ma weblink

U mnie to precle i mnóstwo katalogów zgodnie z ranking.pl a no i z swl rotacyjnego kiedyś coś tam dopalałem ale tylko tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności