Skocz do zawartości

wiki coraz wyżej w Google

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się, poza tym jak chcę czegoś poszukać w wiki to mam pasek z firefoxa, nie potrzebuję do tego google i w efekcie jak szukam i wiki jest na 1 miejscu to zwykle zaczynam do drugiego, a z wiki często są nietrafne te wyniki - chyba, że szukam definicji.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Pisałem o tym już jakiś czas temu. Robi się śmietnik dokładnie tak jak przewidywałem. wyniki serpów po ostatnich czystkach są coraz gorszej jakości.

Tu już nie tylko o samą wiki chodzi, ale nawiązując do wiki. Co mnie obchodzi definicja słowa hotel jak wpisuje Hotele cośtam szukając hotelu pod nocleg ? jak bym chciał definicję wpisałbym hotele wiki i tyle. Co do innych stron w serpach to coraz częściej wiele pozostawiają do życzenia haha.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Z moich obserwacji wynika, że wyprzedza. I to od jakiegoś tygodnia gwałtownie, tak jakby ktoś je traktował miliardami pkt z weblinka :)

gdzieś te wolne punkty chłopaki muszą zużywać :)

a tak na poważnie, już mówiłem wcześniej w innym temacie nie tylko same linki liczą się w serpach także domena a dokładnie jej zawartość (linkowanie wewnętrzne) , byc może i Goole też daje jej jakiś dodatkowy + , jak to mówią nie tylko nalinkach opiera się ich algo

Marketing internetowy dla firm

a tak na poważnie, już mówiłem wcześniej w innym temacie nie tylko same linki liczą się w serpach także domena a dokładnie jej zawartość (linkowanie wewnętrzne) , byc może i Goole też daje jej jakiś dodatkowy + , jak to mówią nie tylko nalinkach opiera się ich algo

Xann, nie wierzę, że to piszesz ;-)

idea wikipedii jest jak najbardziej oki ale jest to także jedna ze stron spośród kilku miliardów innych więc robienie śmietnika w serpach dla samej idei mija się z celem. Jak wspominałem wyszukiwanie dla hotele czy kalkulator nie jest oki jak się wiki w topie pokazuje a dla wyszukiwania hotele wikipedia, kalkulator wikipedia czy tez hotele definicja, kalkulator definicja jest jak najbardziej oki.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności