Skocz do zawartości

Hosting oferujący mod_rewrite

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

mam pytanie, czy jeśli będzie możliwość stworzenia czegoś w stylu mod_rewrite bez tego modułu na serwerze (za pomocą pewnego triku w skryptach php) to byłoby fajnie ?

Bo mam pewien plan i nie wiem czy jest sens realizować.. B)

www.moveo.pl - cena nie zwala z nóg, ale raczej nie mam z nimi problemów, dają mysql i postgresql, stoją w serwerowni GTSu - i to właśnie oni mnie nauczyli co to jest mod_rewrite B)

mam pytanie, czy jeśli będzie możliwość stworzenia czegoś w stylu mod_rewrite

Myślę, że można pokombinować z dokumentem wyświetlanym jako błąd 404. Trzeba tylko wiedzieć, co zrobić, żeby MSIE go wyświetlał zamiast swojego (ponoć wielkość ma znaczenie)

mam pytanie, czy jeśli będzie możliwość stworzenia czegoś w stylu mod_rewrite

Myślę, że można pokombinować z dokumentem wyświetlanym jako błąd 404. Trzeba tylko wiedzieć, co zrobić, żeby MSIE go wyświetlał zamiast swojego (ponoć wielkość ma znaczenie)

Takk. Dokladnie o tym samym myślałem. 404 przerobić i później we wnętrzu w zależności od zawartości tabeli z mysql header z location :]

Co do MSIE, jeżeli plik błędu był mniejszy od 640 bajtów (albo 512 ? nie pamiętam..) to MSIE dawało swój. Tutaj nie byłoby z tym żadnych problemów..

Mogę takie cudo utworzyć. Są zainteresowani ?

• 1 miesiąc temu...

ja gorąco polecam www.netlook.pl :

za 55 zl serwer 100 mb, z mode_rewrite i wszystkimi bajerami a co najwazniejsze:

-blyskawiczny kontakt 24h na dobe - na miala nawet o 4 nad ranem odpisza w 15 minut

-maja 24h na dobe dyzury pod komórka

100% satysfakcji, rozsadna cena i pelny profesjonalizm ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Gość Anonymous
ja gorąco polecam www.netlook.pl :

za 55 zl serwer 100 mb, z mode_rewrite i wszystkimi bajerami a co najwazniejsze:

-blyskawiczny kontakt 24h na dobe - na miala nawet o 4 nad ranem odpisza w 15 minut

-maja 24h na dobe dyzury pod komórka

100% satysfakcji, rozsadna cena i pelny profesjonalizm Wink

ja już ich kiedyś polecałem, ale ostatnią trochę się na nich wkurzyłem i odszedłem. nie pozwolili mi zainstalować phpadsnew :shock: oraz nie chcieli popiac domeny ****.one.pl jako dodatkowej. do tego, zeby podpiac domene w cPanelu musisz najpierw pisac do supportu - jednym slowem parodia. jesli komus te rzeczy nie przeszkadzaja to moge z czystym sumieniem ich polecic, bo reszta jest spoko. jak odchodzilem w lekkim skloceniu to mi nawet reszte kasy chceili zwrocic, ale obylem sie bez.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności