Skocz do zawartości

Podziękowania

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odliczając od ostatniego:

- wypiłem 3 dni temu sam do lustra

- czekam

- 301 nie jest możliwe do wykonania

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dbaj tylko dalej o swoje katalogi ;)

życzliwi inaczej znajdą się czy będziesz sie tu udzielał czy nie, od tego nie uciekniesz jeżeli tylko uda Ci się wybić w G na frazki, które interesują innych, gdzie Ci inni to nieudacznicy*, przez małe "n"....

* - są też inni, którzy zajmują się swoimi sprawami, ale ich sie nie musisz obawiac i nie o nich tu mowa :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Z tym 301 to różnie bywa u mnie wchodzi ładnie 2wa na 5ć. I zgred nie rób jajec jakoś się podniesiesz, ja rok temu miałem mały krach 80% zarobków poszło w pi...... du i jakoś się podniosłem. Nauczyło mnie to jednego że każdego dnia może mnie to spotkać i trzeba być na to przygotowanym, później robić nowe i czekać jak stare wrócą.

Zgred nie mieliśmy przyjemności nawiązać rozmowy ani tutaj ani na żywo, ale rozumiem frustrację i jak inni - proponuję postarać się odbudować - zamiast 3 lat z taką motywacją może nawet Ci się to udać w 6 msc. potem tylko czekać na większego TrustRanka.

A przy okazji dzięki ... wiesz za co, jak się "uda" to na pewno się odezwiemy.

Pozdrawiam!

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

również rozumiem że taki totalny krach może mocno podłamać, ale tak naprawdę nie ma innego wyjścia niż... przemyśleć jak w przyszłości się zabezpieczać przed takimi problemami (albo chociaż minimalizować ich skutki) i wrócić o biznesu. Powodzenia ;)

p.s.

dlaczego 301 nie jest możliwe?

@luq: wejdz do top10 na fraze kredyt robiąc 301.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@luq: wejdz do top10 na fraze kredyt robiąc 301.

Po lipcu na wszystkie trudne frazy zadziałało. Chociażby "pozycjonowanie".

Spróbuj, nie masz nic do stracenia!

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Dzieki za pomoc - ale na 301 w tej chwili nie pojde. jestem uparty.

Znam ten ból ;] w przeciągu 2 lat już 4 razy zmieniałem "profil" działalności swojej firmy :tancze:

Ogólnie wychodzę z założenia że zawsze można znaleźć sobie jakiś opłacalny interes ;)

ale na 301 w tej chwili nie pojde. jestem uparty.
I tu się z Tobą zgadzam, nie ma co iść na łatwiznę ;) Posiadam kilka serwisów które wpadły w filtr i raczej będę czekał aż same wyskoczą ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zgred, nie znam Twoich serwisów ale jeśli jesteś pewien, że są one OK - dobre i wartościowe i należą im się dobre pozycje, to pisz do G., poproś o wyjaśnienia i sam wyjaśnij co i jak

Druga sprawa, jesli rzeczywiście, to była czyjaś umyślna i złośliwa robota, to przydałoby się namierzyć takiego fajfusa i nauczyć go, że tak się nie robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności