Skocz do zawartości

Podziękowania

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
szkoda... coraz wiecej osob unika pio..

Bo teraz trzeba strasznie uważać :/ Jeden drugiemu nogi podkłada :/ Sam wiem jak mi w tamtym roku sporo stron poleciało, teraz jeszcze filtry, ale cóż jakoś trzeba ciągnąć. Szkoda, tylko że nie ma takich zarobków jak rok temu, ale nic się nie poradzi. Nieraz mam ochotę to wszystko sprzedać i zająć się czymś innym.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

sprzedać ? kto kupi linksor.com za wiecej niz 10kPLN netto ;)

edit: pozdrawiam piszących PW :tancze:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie bardzo rozumiem jakim cudem wszystkie serwisy Zgreda mogły dostać filtra. Z tego co widać, są to porządne, wartościowe miejsca i nie naruszają żadnych regulaminów ani wytycznych. Jakie więc mogą być potencjalne powody takiej sytuacji?

P.S. Poza tym, nie warto się przejmować - filtry nie są wieczne. :) Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał, wystarczy wyeliminować powód kary i napisać do Google prośbę o ponowne rozpatrzenie sprawy.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

- 301 nie jest możliwe do wykonania

zgred, nie rób scen z tymi odejsciami :) , wiem za masz chwilowa załamke. Ale Ci ,,milusinscy" wcale nie musza byc z PiO, nie kazdy co robi seo tu siedzi. Mialem podobnie jak Ty, tego pamietnego dnia lipca, czulem sie jak Ty i wiesz co?

Uswiadomiło mnie to ze musze uczyc sie czegos zupełnie innego, nowego, wypracować sobie tę drugą odnogę bo sram na takie życie gdzie człowiek uzalezniony jest od głupich szukajek/szukajki.

Pracujesz iles lat, inwestujesz w to i owo, a co rano mozesz spotkać sie z zonkiem w czasie weryfikacji serpów....

Poki jeszcze sie SEO nie skonczylo, a skonczy napewno mmamy jeszcze czas na nauke w komforcie, bo poki co jakies zyski z tego jeszcze mamy. A potem jak przyjdzie czas to wszyscy sie ładnie pożegnamy i pójdziemy na wódke.

I widze ze wtedy dopiero bedziesz w tej grupie ktora wyskakuje z tego tonącego okrętu , a teraz poki co ,,wytrzyj krew z buzi w rękaw" i rob swoje dalej :)

Rak to nie wyrok, filtr to nie ban ;)

Taka to branża, nie znasz dnia ani godziny, jednego dnia jesteś na fali, a dosłownie drugiego się topisz.

Grunt to się nie przyzwyczajać a bardzo, nie narobić sobie zobowiązań, bo w ciężkich chwilach z człowieka może zrobić się sfrustrowany potwór ziejący ogniem i drugą stroną na wszystkich dookoła :]

Niezdrowo się opierać tylko na czystym SEO, najlepiej aby ty był tylko pewien etap albo jedna z dróg w... karierze zawodowej, czy jak to tam ładnie nazwać.

Zgred, nie bądź miętki, dasz radę!

Adek, podoba mi się Twój post i zdecydowanie się z nim zgadzam. Seo może się skończyć lada dzień i w tej branży nie zawiniając możesz z dnia na dzień stracić dochód, lub narazić się na duże straty.

Zastanawia mnie jak przebranżuje się seo ekipa? Na agencje reklamowe? Ograniczy się do tworzenia stron internetowych? Czy może zajmą się jedynie kampaniami adwords i copywrithingiem? Bo nieuknione jest to, że tą branżę kiedyś to dosięgnie, wiecznie to nie będzie takie proste.

Jeszcze jedno... Google nie walczy z pozycjonerami, bo my się sami wykończymy :D

Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada. Gdybym tylko wiedział kto jest odpowiedzialny za takie czyny, nie wyszedłby cało z naszego spotkania.

Za granica seo istnieje od chyba 15 lat,dlaczego w Polsce ma upasc?to nie jest mozliwe,tak jak kiedys Crashxt pisal chyba gdzies,seo bedzie zawsze,bo wyszukiwarki beda najlepszym trafficiem,kwestia na ile pozwoli dana wyszukiwarka.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Lok, niekoniecznie będzie zawsze, zmiana algorytmu może być w pewnym momencie tak znaczna, że nie będziemy mogli dać gwarancji klientowi że jego storna znajdzie się wysoko, a bez tego nie ma dobrych stałych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności