Skocz do zawartości

SEOParty2k9

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jako jeden z organizatorów corocznych imprez SEO (pozostali: jimmi,Michał,noone,xann,zero3) , mam zaszczyć ogłosić zbieranie propozycji na organizacje w tym roku SEOPARTY2009

Miesiac : sierpień

Czekamy na wasze propozycje odnośnie lokalizacji , przewidywana ilośc osób ok 50

W tym roku przygotowujemy liczne atrakcje

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli ma być gdzieś w centrum to polecam okolice zalewu Sulejowskiego. Jest woda, żaglówki, plaża, grille.

Zakwaterowanie:

- https://wodnikbronislawow.pl/wodnik/ (taniej)

- https://www.hotelmagellan.pl/ (drożej, hotel SPA)

Dużo łatwiej trafić jak do Cesarki. Blisko trasy Warszawa - Katowice

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Proponuje bardzo dobry ośrodek z dobrym dojazdem (jest przy trasie na warszawę) i świetnymi pokojami oraz za*******m jedzeniem. Pokoje są dwuosobowe, salki z rzutnikami z czego jedna z nich jest niemal jak kino. Oprócz wszystkich tych udogodnień jest też bar w świetnym stylu brytów czyli długi bar do 80 miejsc siedzących do tego stół bilardowy. Hotel ma 40 dwu osobowych pokoi.

Poniżej kilka fotek:

pokoj01d.jpg

pok_d1.jpg

spa02d.jpg

sauna01d.jpg

bilard.jpg

rest_d1.jpg

pub01d.jpg

sala_cd2.jpg

rotator.jpg

Ceny będą promocyjne :P

Mapka

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Lokalizacja to centrum Polski żeby wszyscy mieli blisko , Saint'a propozycja jest dość ciekawa , czekamy na pozostałe

to i może nawet ja wpadne, jak by było w centrum.

Lokalizacja to centrum Polski żeby wszyscy mieli blisko , Saint'a propozycja jest dość ciekawa , czekamy na pozostałe
zakopane :>

Popieram Zakopane ;)

Czy to przypadkiem się nie wyklucza?

Powiem tak mogę załatwić całkiem promocyjny cennik dlatego, że brat mojej mamy robi tam ogsługę cateringową, a także hotelową. Druga sprawa to chetnie dołącze do grona sponsorów z firmą, w której pracuje ewentualnie także ze swoją własną.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności