Skocz do zawartości

SEOParty2k9

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A może Cesarka? Przecież tam było dobrze? (mini prośba - tylko nie ostatni tydzień sierpnia ... )

Niby dobrze, ale warunki domkowe czy "hotelowe" były powiedzmy takie sobie ... osobiście bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem :puknijsie:. Jeśli za podobne kwoty (no może trochę większe) można uzyskać coś ekstra do tego ekstra jedzonko, które ja gwarantuje osobiście, że jak komuś nie będzie smakowało dam sobie obie ręce obciąć, do tego świetną obsługę i zajefajny bar ... poza tym tu mogę się dołączyć do sponsoringu na wszystko będą faktury i nie będzie problemu ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Niby dobrze, ale warunki domkowe czy "hotelowe" były powiedzmy takie sobie ... osobiście bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem :puknijsie:

a to ma być SEOParty czy zlot wapniaków? To może wody termalne i zestaw seniora? ;)

Niby dobrze, ale warunki domkowe czy "hotelowe" były powiedzmy takie sobie ... osobiście bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem :)

a to ma być SEOParty czy zlot wapniaków? To może wody termalne i zestaw seniora? :o

Jedź do Szczecina na PodpierdalaczParty2k9 tam mają Twoje kilmaty B)

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Niby dobrze, ale warunki domkowe czy "hotelowe" były powiedzmy takie sobie ... osobiście bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem B)

a to ma być SEOParty czy zlot wapniaków? To może wody termalne i zestaw seniora? :P

do mnie pijesz ? :)

Niby dobrze, ale warunki domkowe czy "hotelowe" były powiedzmy takie sobie ... osobiście bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem :o

a to ma być SEOParty czy zlot wapniaków? To może wody termalne i zestaw seniora? :P

Jedź do Szczecina na PodpierdalaczParty2k9 tam mają Twoje kilmaty ;)

i za darmo rozdaja płaszcze przeciwdeszczowe (ślina spływa po nich lepiej od wody) :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

do mnie pijesz ? :)

A co, poczuwasz się, że się odezwałeś? ;)

no bo ja tutaj to emeryt :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam

Centralna Polska, okolice łodzi jak najbardziej pasują :)

Tymbardziej, że SeoParty są we wakacje, więc warto przebywać i imprezować na dworze a nie gdzieś w hotelach :) świeże powietrze i natura ;) ognisko te klimaty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności