Skocz do zawartości

SEOParty2k9

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bałem się wejść pod prysznic bo nie wiedziałem czy mnie tam coś nie pożre przypadkiem :) .

to widac ze nie byłes w dzierżążnej, tam pająki jak kurczaki po domkach biegały

do mnie pijesz ? :)

Beer wreszcie wapniaku pokazałbys sie na takiej imprezie ;p

Co do mnie, najbardziej pasuje centrum Polski. Dobrze wczesniej cos porezerowac zeby potem nietrzeba było gdzies szukac po okolicach. Domki, czy pokoje, to chyba bez wiekszego znaczenia

Beerbant, specjalnie dla Ciebie, może wyskoczymy do sanatorium? :P TV, ciepłe kapciuszki, jakieś 1 piwko, gazetka? !!!

piwo fuuj ;) ale mam zawsze dostawy dobrego wina z włoch w 5l baniaczkach ;) no extra grappe w dostawie ;)

Beer wreszcie wapniaku pokazałbys sie na takiej imprezie ;p

było być w Łodzi na rozdaniu nagród :P

a może by tak ....... coś nad jeziorkiem na kaszubach ? a i morze blisko !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności