Skocz do zawartości

SEOParty2k9

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Dla Was Pomorzaków to może i mniodzio, dla mnie ok, ale Południowcy będą marudzić.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Oczywiście można przybywać z osobami towarzyszącymi? ;)

można, tylko po co? :P chcesz narażać na takie widoki? ;):)

No w sumie nie chciałbym, aby masowa polucja informatyków rozpoczęła Seo party.

@adek, a dlaczego już więcej nie chce?

Dla Was Pomorzaków to może i mniodzio, dla mnie ok, ale Południowcy będą marudzić.

to niech ruszą xxxx nad wode :) i las ... atrakcyjne miejsce zawsze musi mieć las i wode łódeczki , rybki w pobliżu , sam las nie wystarcza (no chyba jako miejsce na "ściane płaczu" po piwie ;) no a jak jeszcze jest kort tenicowy bilard, stół do pingla tooo można poszaleć :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to ma być woda, las, zaplecze barowo/relaksacyjne :) a nie jakaś szkółka survivalu :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może bym się skusił w tym roku tylko może ktoś podać tak mniej więcej w jakim miesiącu ma to być ? Także ile trwa i cena za dobę by mnie interesowała (500zł za dobe mnie nie interesuje :) )

Przydało by się także abym nie musiał jechać na drugi koniec polski hehe

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A tak pitolicie o tym centrum tak jakby 100-200km robiło różnice :). Wyznaczcie gdziekolwiek, otworzyć zapisy i tyle - kto będzie chciał ten przyjedzie, a kto nie to zawsze mu będzie za daleko choćby pod domem mu seo biwak rozbić ;). Godzina drogi pociągiem/samochodem jeszcze nikomu nie zaszkodziła :).

Także ile trwa i cena za dobę by mnie interesowała (500zł za dobe mnie nie interesuje)

gielo, poczytaj wyżej o pająkach wielkości kurczaków i niebezpieczeństwach czyhających pod prysznicem, jak widać do tej pory noclegi na każdą seo-bibę były organizowane w taki sposób żeby nikomu nie drenować portfela do tego stopnia :)

tak, pewnie masz i racje ale za 2000 zł to są wczasy gdzieś w egipcie na tydzień a nie 4 dni w piciwulce z komarami i kacem gigantem :)

więc równie dobrze za tą kasę można zrobić seoparty w maroku nad oceanem

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

miesiąc to lipiec ale z wykluczeniem dni od 15 do 19 :) , impreza jest zawsze z Piątku na Niedziele

Mnie najbardziej interesowałby początek lipca a nalepiej koniec sierpnia. Miejsce nie istotne :D

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności