Skocz do zawartości

Filtr? Strona z 2006r!

twari

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale co to jest za strona? Przecież to nie jest moje. Jak mam zdjąć ten link? Kuźwa jakie problemy no... :/

PS. Nie pożarłem się z nikim choć może i komuś przeszkadza to że zbyt długo byłem na 1st pozycji... kto wie? :/ Ale tak łatwo komuś udało by się mnie zniszczyć? Przecież to chyba nie takie proste bo strona nie jest nowa...

twari, tez tak myslalem, a potem sie stalo i 6 cyfr umoczone.

do Twojej witryny prowadza linki, ktore wygladaja na KUPIONE. linki, ktore wygladaja na kupione sa BE i sie je tepi z cala stanowczoscia.

napisz do administratora serwisu z prosba o usuniecie. mozesz tez napisac do administratorow wszystkich SWLi jakie Ci przyjda do glowy z prosba o usuniecie linka. jak maile nie zadzialaja to zadzwon, wyslij fax, zabojce z rosji. dzialaj :D

polish suicide flew 48 successful missions

no ja pierdzielę.. :/ Nigdy na stronie nie miałem SWL! Nigdy! Zawsze się tego obawiałem i widać miałem nosa. Kurna ale dlaczego ktoś miałby dorzucać moje linki do SWLa? Przecież za to się płaci, tak? I jeszcze jakiś hotel california?

Owszem - gdy strona powstawała (2006/2007) kupowałem linki na allegro no ale one przecież już dawno wygasły. Od roku nie tknąłem tej strony pod względem pozycjonowania. Nie było nawet takiej potrzeby.

A teraz jestem w kropce.

Dzięki wszystkim za odpowiedź. Powalczę jeszcze i spróbuję się do googla odezwać.

Kurde tragedia... a na pierwszym miejscu Fani.pl czyli strona która ma SWL i zero atrakcyjnego contentu - newsa od zeszłego roku żadnego jeszcze nie dodali...

Właśnie teraz Google się samo zajedzie według mnie. Twoja strona jest najbardziej atrakcyjna pod względem contentu i można ją znaleść na 7 stronie, a przed Tobą mają być yoyowce i inne spamy? Jak teraz dzięki filtrom wyniki wyszukiwania będą beznadziejne, to zauważą że to my pracujemy na Google, a nie Google daje nam prace.

Kurna ale dlaczego ktoś miałby dorzucać moje linki do SWLa? Przecież za to się płaci, tak? I jeszcze jakiś hotel california?

no właśnie dlatego by Twoja strona znalazła się tam, gdzie znalazła :)

oczywiście oficjalne stanowisko G jest takie, że w ten sposób nie można zaszkodzić stronie, ale teoria to jedno, a praktyka to co innego...

oczywiście Ty mogłes polecieć za sprzedaż linków, to nic że nie sprzedawałeś, ale miałeś reklamę na stronie, a to dla moda w zaciasnych gatkach wystarczy ;)

moja strona z 2005 jak wpadła w filtr w listopadzie, tak se siedzi na +40/+60, wiek domeny dziś już nic nie znaczy jezeli chodzi o kary, zresztą nie wiem czy kiedykolwiek znaczył w przypadku ręcznej moderacji ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przecież za to się płaci, tak? I jeszcze jakiś hotel california?

A w czymże jest strata xx-xxx zł w zamian za wywalenie wartościowej konkurencji z 1 miejsca w kosmos i awans na 1 miejsce w zamian za nią?

a jesli ktoś ma spore zaplecze to dysponuje dużą liczbą punktów w SWLach i bez straty własnej kasy mógł dowalić konkurencji.

SWLe to teraz najlepszy sposób na pozbycie się konkurencji i to na 2 różne sposoby.

125x125_2.jpg

no ja pierdzielę.. :/ Nigdy na stronie nie miałem SWL! Nigdy! Zawsze się tego obawiałem i widać miałem nosa. Kurna ale dlaczego ktoś miałby dorzucać moje linki do SWLa? Przecież za to się płaci, tak? I jeszcze jakiś hotel california?

Dziwicie się że ktoś was dopala skoro mają rady od właściciela systemu?

https://www.forum.e-weblink.com//all-off-to...kie-promowanie/

To co teraz google wyprawia to szaleństwo. Nie rozumiem jak z dnia na dzień można wywalać watościowe strony.

Czy oprócz emaila do goola z formularza z webmastertools "Żądanie ponownego rozpatrzenia zgłoszenia" można coś jeszcze zrobić??

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Dziwicie się że ktoś was dopala skoro mają rady od właściciela systemu?

https://www.forum.e-weblink.com//all-off-to...kie-promowanie/

no jesteś w błędzie tam pisze o linkowaniu do wszyskich a jak pozybyć się konkurnecji SWL'em to właśnie powiedziałęś Ty na tym forum pamietasz jak miałeś w stopce ten slogan ?

Xann ty w imię promocji systemu piszesz nawet że za zbyt szybki przyrost linków nie można dostać filtra.

Co mamy krótką pamieć , teraz jak kotoś przetestował że to działa to chcesz żucić winę na kogoś innego ?

Marketing internetowy dla firm

Niestety nie moja wina że w imię lepszych zysków narażasz strony innych ludzi na filtry polecając ich dopalanie.

Nie wiem kto testuje dopalanie konkurencji, mi wystarczy wiedzieć kto to poleca.

A to że napisałem że w imię promocji piszesz głupoty źle świadczy tylko o tobie.

I jeśli piszesz że tam polecasz linkowanie do wszystkich to szkodzisz wszystkim, proste dla wszystkich tylko nie dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności