Skocz do zawartości

[Ankieta]Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?

lolki

Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz o linkowaniu stron konkurentów z systemów wymiany linków bez ich wiedzy:

• Uważam że jest to działanie na szkodę konkurenta
      100
    • Nie widzę nic złego w dopalaniu stron konkurentów
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tak jestem pewny ze nie szkodzi a zabezpiecza

Co zabezpiecza?

Moge się zgodzić, że ewentualnie zaciera nieco ślady szkodliwego działania SWLi i ich konsekwencji, a że SWLe same w sobie nie są zbyt bezpieczne linkując konkurencję narażasz ich mimowolnie na nieprzyjemne konsekwencje.

125x125_2.jpg

tak jestem pewny ze nie szkodzi a zabezpiecza

Jaka ilość punktów z SWL rzucona na top 10 nie szkodzi i jak kontrolować tą ilość aby jej nie przekroczyć. I proszę nie babci, o dziatku też nie.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Co zabezpiecza?

Moge się zgodzić, że ewentualnie zaciera nieco ślady szkodliwego działania SWLi i ich konsekwencji, a że SWLe same w sobie nie są zbyt bezpieczne linkując konkurencję narażasz ich mimowolnie na nieprzyjemne konsekwencje.

Ja to mam farta ostatnio cały czas puszają wodę na mój młyn , proszę o jeszcze :)

Sam pomyśl co osiagasz takimi postami , wzrost sprzedaży PKT w systemie :) co handlarzy na pewno ucieszy :)

Marketing internetowy dla firm

Xann, widze, że masz problemy z odpowiedziami na konkretne pytania więc ponawiam, proszę o odpowiedzi na 2 pytania:

moje:

Co zabezpiecza dopalanie konkurencji w top30?

i bogdana:

Jaka ilość punktów z SWL rzucona na top 10 nie szkodzi i jak kontrolować tą ilość aby jej nie przekroczyć?
125x125_2.jpg

proszę o jeszcze :)

Sam pomyśl co osiagasz takimi postami , wzrost sprzedaży PKT w systemie :) co handlarzy na pewno ucieszy :)

To jest tylko powielenie części Twojego posta o zacieraniu śladów. Więc Ci których to interesuje już dawno wiedzą. Ale pytałem o bezpieczeństwo linkowania top 10 dla właścicieli tych stron, możesz je jakoś sprecyzować od np. czego zależy?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności