Skocz do zawartości

[Ankieta]Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?

lolki

Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz o linkowaniu stron konkurentów z systemów wymiany linków bez ich wiedzy:

• Uważam że jest to działanie na szkodę konkurenta
      100
    • Nie widzę nic złego w dopalaniu stron konkurentów
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro mnie wywołujesz.

Od kiedy gizmoo3 jest wyrocznią? Słowo "można" nie jest określeniem pewności a jedynie prawdopodobieństwa.

Warto się zastanowić nad tym co się czyta i pisze.

Aha czyli ze względu na własne interesy i lepszą sprzedaż punktów, tą porad, jedną z najstarszą z porad i chyba jedną z pierwszych dla każdego pozycjonera można wywalić i już za zbyt szybki i niekontrolowany przyrost linków filtru nie można dostać?

Bo ja czegoś nie rozumiem, bronicie się tym że nie jest to pewne na 100% i że są inne metody wpadnięcia w filtr?

Z filtrami od swli jest jak z rakiem od palenia, nie tylko palący umierają na raka płuc, ale palący stanowią znaczną większość

Zajrzyjcie do działu filtry i zobaczcie ile filtrów jest po systemach a ile innych metodach i zrozumiecie jakie to niesie ze sobą ryzyko.

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli te wszystkie porady odnośnie zbyt szybkiego przyrostu linków zawarte w FAQ można włożyć między bajki?

widać ze nie wiesz za co sie dostaje filty :) zapachniało amatorką , mało z tego dzine podjeście masz na kogoś kto pozycjonuje przez SWL ;)

Ja wiem za co, za systemy wymiany linków najłatwiej.

Znowu grzebanie w danych użytkowników systemu ci się włączyło i szukanie haków?

Po drugie wiesz że już nie korzystam od kilku dobrych miesięcy.

Po trzecie, jak mogę oceniać efekty pracy systemu gdybym go nie wypróbował?

Po czwarte, nie widzisz różnicy w dopalaniu swoich stron od cudzych? Lubisz zaglądać w cudze garnki?

I po piąte, już wiesz że za zbyt szybki przyrost linków można dostać filtr czy jeszcze nie, profesjonalisto?:unsure:

Ps. I powyższe wyniki sondy muszą bardzo Ciebie piec:)

...I powyższe wyniki sondy muszą bardzo Ciebie piec:)

nawet nie wiesz w jakim błędzie jesteś , ten wątek to nic innego jak reklama sprzedażny w PKT :)

Mam nadzieje ze taki będzie więcej.

Róznica jest tylko taka że ja podaje jak linkować Ty podajesz jak filtować

I po piąte, już wiesz że za zbyt szybki przyrost linków można dostać filtr czy jeszcze nie, profesjonalisto? ;)

- to się nazywa moralność Kalego :unsure:

Marketing internetowy dla firm

ten wątek to nic innego jak reklama sprzedażny w PKT :)

Przecież innych praktycznie nie piszesz, problem w tym, że są coraz gorszej jakości. Zaczyna Ci chyba brakować inwencji.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Boguś daj spokój.

Jak łopatologicznie nie idzie, szkoda twoich nerwów i czasu.

Dla niektórych oczywista, oczywistość jest nieprawdą, a kontrują to serią mydlących pytań które mają na celu bronienie swojego biznesu. Szkoda tylko że próbują wmówić wszystkim cytując sejmowego exposé Pana Jarosława Kaczyńskiego "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne". Jak nie przekonałeś Xanna do swoich racji do tej pory, to już tego nie zrobisz, chociaż nie.. sądzę że Xann nie jest głupcem czy PiOkemonem i jest w pełni świadomy swoich czynów – po prostu próbuje zrobić z nas głupców, bo to dla niego czysty zysk. Szkoda że idzie po trupach userów z PiO i nie tylko!

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Czyli te wszystkie porady odnośnie zbyt szybkiego przyrostu linków zawarte w FAQ można włożyć między bajki?
Prosiłem żebyś uważniej czytał posty? Może mi wskażesz gdzie coś takiego napisałem?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Xann rozumiem że ty tego bezpośrednio nie robisz tylko twoi userzy, rozumiem że dbasz o reklamę swojej firmy i nie chcesz czarnego piaru (nie długo ponad 50% tego forum będzie w twoich postach na temat e-weblinka), rozumiem że moderzy tego forum być może pozwalają ci na zaśmiecenie tego miejsca za punkty lub kasę (tego akurat nie jestem pewien bo nie mogę tego udowodnić) ale pewny jestem gdybyś był nowym userem bez zaplecza to moderzy tego forum nie pozwolili by takiemu userowi na 13 stronę jałowej dyskusji.

Odpowiadając na twoje pytanie, mam mocne zaplecze i mała ilość punktów raczej nic mi nie zrobi ale co z innymi?? .. albo co z nieodpowiedzialnymi ludźmi którzy mają albo dużo kasy i mało sumienia.

Nie życzę sobie żeby ktoś w ogóle próbował rozwalać mi wyniki z automatu (wchodząc na moje podwórko). Mówiąc dosłownie „Wara od mojego podwórka” (to tylko moje skromne zdanie). Jeżeli ktoś chce przejąc top budując własne podwórko – nie ma sprawy niech będzie w topie, ale co innego rozwalanie wszystkiego co stoi na drodze byle być w topie (takie działanie jest = podpier***niem google). Sorki ale na takie jałowe dyskusję z których nic nie wyniknie nie mam czasu. Życzę ci miłego dnia i odpocznij od kompa bo cały dzień jesteś na PiO.

P.S.

To był mój ostatni post w tym topicu, więc nie zadawaj pytań bo idę jeść :)

edit: sorki literówka

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Bo ja czegoś nie rozumiem
To widać, dlatego proponowałem uważniejsze czytanie postów.

Irek, masz receptę na zrozumienie nielogicznego tekstu? Jeżeli tak to podaj do publicznej wiadomości, wielu w tym mnie przestanie boleć głowa od prób zrozumienia niektórych tematów i zyskasz sobie dozgonną wdzięczność wielu userów.

Wystarczy "czytać" to co napisane w poście zamiast wymyślać drugie dno. Może Ty mi wskażesz gdzie napisałem to o czym pisze lolki skoro stałeś się jego adwokatem?

Gdzie napisałem że za przyrost linków nie można dostać filtra i gdzie bronię linkowania konkurencji?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Drugim dnem Irek jest robienie ze mnie adwokata lolki. Za chwile może będę mógł się powoływać tylko na " godne ' tego osoby wyznaczone przez Ciebie aby nie być posądzanym o o poplecznictwo. A jaka jest Twoja rola w stosunku do Xanna. Jak jak ją nazwiesz, może opiekuńczy anioł stróż? Byłaby bardzo trafna moim zdaniem.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry512145

Czyżby najlepsza pozycja to stać okrakiem?

Nikt nie wie na pewno czy linkowanie z SWl szkodzi.

Nikt nie może mieć pewności że liniowanie z SWL nie zaszkodzi.

W związku z tym tego typu przepychanki są bez sensu bo nikt nie jest w stanie rozstrzygnąć na korzyść jednej ze stron.

Nikt nie wie na pewno czy Irek jest nieobiektywny.

Nikt nie może mieć pewności, że Irek jest obiektywny.

W związku z tym tego typu przepychanki są bez sensu, bo nikt nie jest w stanie rozstrzygnąć tego czym się Irek kieruje.

:D

Nie dawajcie się wciągać w prowokacyjne dyskusje na PiO!

Kto nie wytrzyma ten trąba i rogacz! :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności