Skocz do zawartości

[Ankieta]Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?

lolki

Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz o linkowaniu stron konkurentów z systemów wymiany linków bez ich wiedzy:

• Uważam że jest to działanie na szkodę konkurenta
      100
    • Nie widzę nic złego w dopalaniu stron konkurentów
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście uważam że nakłanianie do linkowania jest nie na miejscu bez tej pewności skutków.
Jeżeli jest to poparcie dla Xanna to rzeczywiście nie mamy o czym pisać.
Drugim dnem Irek jest robienie ze mnie adwokata lolki.
Skoro piszesz kontynując jego spór ze mną ...

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to, że kieruje nami " ślepa nienawiść do Xanna" to zapewne Twoja postawa altruistyczna w stosunku do niego? A to,że praktycznie w każdym temacie założonym przez Xanna bierzesz udział jak zwolennik jego poglądów, teorii to tylko zbieg okoliczności? Wygląda tak jak by xann był człowiekiem wymagającym specjalnej troski, nie sądzę by tak było rzeczywiście.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

... kieruje nami " ślepa nienawiść do Xanna" ...
Nie tylko ja to widzę.
A to,że praktycznie w każdym temacie założonym przez Xanna bierzesz udział jak zwolennik jego poglądów, teorii to tylko zbieg okoliczności?
Och przepraszam, następnym razem spytam się czy mogę. Gdybyś naprawdę czytał moje posty to byś wiedział że nie zawsze się zgadzam z Xannem. Rozumiem też że nie mogę mieć na pewne sprawy poglądu zbliżonego do Xanna. Będziesz łaskaw uświadomić mnie jakie poglądy mogę mieć?
to leca tylko posty, ktore nie sa na reke Xannowi
Ludzie zastanówcie się czego chcecie. Rozumiem że ten cały śmietnik Waszym zdanie jest na rękę Xannowi? Może jeszcze dzięki niemu powstał?

Celowo nie wywalałem żebyście się wreszcie wyżalili i żeby z tym tematem skończyć, ale jak widać wszystko Wam nie pasuje. Gdybym wywalił to były by posty że temat był niewygodny dla Xanna.

Irku - skoro juz jest sam OT w tym temacie - to leca tylko posty, ktore nie sa na reke Xannowi, jakos inne sie uchowuja, w dobrym zdrowiu

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=66500 Faktycznie Ty jak coś już palniesz

Czas się zastanawiać co się pisze, no ale jak już powiedziałem wcześniej zaczynasz mataczyć jak Twój przyjaciel co mnie juz nie dziwi :D

Marketing internetowy dla firm

... kieruje nami " ślepa nienawiść do Xanna" ...
Nie tylko ja to widzę.
A to,że praktycznie w każdym temacie założonym przez Xanna bierzesz udział jak zwolennik jego poglądów, teorii to tylko zbieg okoliczności?
Och przepraszam, następnym razem spytam się czy mogę. Gdybyś naprawdę czytał moje posty to byś wiedział że nie zawsze się zgadzam z Xannem. Rozumiem też że nie mogę mieć na pewne sprawy poglądu zbliżonego do Xanna. Będziesz łaskaw uświadomić mnie jakie poglądy mogę mieć?
to leca tylko posty, ktore nie sa na reke Xannowi
Ludzie zastanówcie się czego chcecie. Rozumiem że ten cały śmietnik Waszym zdanie jest na rękę Xannowi? Może jeszcze dzięki niemu powstał?

Kto jeszcze widzi tą nienawiść oprócz Ciebie i może Xanna? Poglądy miej sobie jakie chcesz, ale jesteś modem vide np. dziennikarz . Masz większe uprawnienia niż zwykły user i po prostu taka postawa delikatnie rzecz ujmując nie przystoi modowi. Mam na myśli angażowanie się po którejś stronie. Chodzi o bezstronność Irek, po prostu bezstronność. O!. Xann znowu widzę zaczyna stosować odpowiedzialność zbiorową.

Kto jeszcze widzi tą nienawiść oprócz Ciebie
Jak będą chcieli żebyś wiedział kim są to sami to powiedzą. Nie widzą też potrzeby udowadniania że tak jest.
Mam na myśli angażowanie się po którejś stronie.
Dobre dobre, jako moderator gdy widzę że ktoś ma rację lub jej nie ma mam siedzieć cicho. Jestem pozbawiony posiadania swojego zdania na jakikolwiek temat i wypowiadania się w temacie na forum. Coś Ci się chyba pomyliło.

Kram (ten krzykliwy) tworzy niewielka grupka której specjalnością są pretensje o większość rzeczy.

koniec w tym temacie
Mam nadzieję że koniec tematu, bo gdybym go zamknął to bym zrobiło to zapewne na korzyść Xanna

Kto jeszcze widzi tą nienawiść oprócz Ciebie
Jak będą chcieli żebyś wiedział kim są to sami to powiedzą. Nie widzą też potrzeby udowadniania że tak jest.
Mam na myśli angażowanie się po którejś stronie.
Dobre dobre, jako moderator gdy widzę że ktoś ma rację lub jej nie ma mam siedzieć cicho. Jestem pozbawiony posiadania swojego zdania na jakikolwiek temat i wypowiadania się w temacie na forum. Coś Ci się chyba pomyliło.

Jeżeli nie widzisz potrzeby udowadniania tej rzekomej nienawiści to w jakim celu o niej piszesz, Ci co nienawidzą to chyba o tym wiedzą, kogo informujesz i po co?

Czy jako moderator zostałeś wyposażony w czarodziejską kulę która Ci mówi kto ma rację? Jeżeli tak to daj ją do wymiany bo chyba źle działa. Prawie zawsze wskazuje tą samą osobę. Kto i kiedy Cię pozbawił Twojego zdania? A załóż i 10 po kolei tematów o e-weblinku ale bierz w nich udział jako zwykły user i dyskutuj na równych warunkach z userami. Czy możesz powiedzieć co takiego mi się pomyliło i czy na pewno mnie?

Jeżeli nie widzisz potrzeby udowadniania tej rzekomej nienawiści to w jakim celu o niej piszesz
A to, że kieruje nami " ślepa nienawiść do Xanna" to zapewne Twoja postawa altruistyczna w stosunku do niego?
Czy jako moderator zostałeś wyposażony w czarodziejską kulę która Ci mówi kto ma rację?
Ja w przeciwieństwie do ciebie nie potrzebuję kuli żeby uznać kto moim zdaniem ma rację.
Kto i kiedy Cię pozbawił Twojego zdania?
Przeczytaj całe zdanie zamiast przekręcać.
A załóż i 10 po kolei tematów o e-weblinku ale bierz w nich udział jako zwykły user i dyskutuj na równych warunkach z userami.
Ty masz naprawdę jakieś problemy. Mylisz ocenę postów pod kątem regulaminu z wypowiadaniem własnego zadania na dany temat. Z postu na post wymyślasz kolejne bzdury, zastanawiam się dlaczego tak Ci zależy na podbijaniu tego tematu, a może jest to spowodowane jedynie "wrogością" (żeby nie napisać nienawiścią) do rozmówcy bo innego sensu tych postów nie widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności