Skocz do zawartości

[Ankieta]Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?

lolki

Czy dopalanie konkurencji z systemów jest nieuczciwą konkurencją?  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz o linkowaniu stron konkurentów z systemów wymiany linków bez ich wiedzy:

• Uważam że jest to działanie na szkodę konkurenta
      100
    • Nie widzę nic złego w dopalaniu stron konkurentów
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Boguś czytaj po mału

nie wymiguje się ale powtarzanie tego samego w koło staje się po mału męczące ;)

w pozycjonowaniu wszysko jest szkodliwe...

tak samo, jak rozmawiam z Toba, a dla mnie piszesz bzdury w wiekszosci tematow

pokaż choć jedną

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam do ciebie prośbę, odpowiedź w końcu na pytania bez zmieniania tematu i wycieczek osobistych.

Proszę bardzo:

....można by pomyśleć, że skoro SWLe przekazujące PageRank wychodzą poza zasady Google, to wykupując na przykład rotacyjne linki i zgłaszając raport spamu można zaszkodzić konkurencji. Ponieważ jednak bierzemy większą ilość sygnałów pod uwagę, takie działanie na niekorzyść innych webmasterów jest skuteczne wyłącznie w teorii.....

https://googlepolska.blogspot.com/2008/11/j...linkowanie.html

Nie jest to szkodliwe

Przeczytaj jeszcze wolniej niż ja i odpowiedz co znaczy Twoje stwierdzenie Nie jest to szkodliwe

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

teraz jeszcze pytanie co to są linki naturalne?

dla mnie to takie, które ludzie sami wstawiają na swoje strony bez mojej wiedzy..

ale dla Xanna takie linki naturalne to pewnie też te, które zafunduje nam konkurencja dopalając niby to siebie a jednocześnie całe top10 czy top30..

to też są linki naturalne? ;)

125x125_2.jpg

....dla mnie to takie, które ludzie sami wstawiają na swoje strony bez mojej wiedzy....

brawo nareszcie zrozumiałes ze to co ja robie to linkowanie naturalne ;) brawo

@bogdansenator no t o ja na to juz nic nie poradzę

@lukas cały czas czekam na potwierdzenie twoich słów - i cisza widzę ze wiele wesołego masz ze sowim przyjacielem też piszesz byle pisac

Marketing internetowy dla firm

brawo nareszcie zrozumiałes ze to co ja robie to linkowanie naturalne ;) brawo

No i pytanie wraca jak bumerang, czy to co robisz jest szkodliwe czy nie?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

brawo nareszcie zrozumiałes ze to co ja robie to linkowanie naturalne smile.gif brawo
Gdy strona po dwóch miesiącach naszego pozycjonowania osiągnie jakieś pozycie a nie są one zadowalające napierdzielamy w nią z SWL np z e-weblink.com i cały top30 żeby zatrzeć ślady naszego pozycjonowania które to jak wiemy jest zakazane przez Google

Powiem, tak: naturalna naturalność. ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

@lukas cały czas czekam na potwierdzenie twoich słów - i cisza widzę ze wiele wesołego masz ze sowim przyjacielem też piszesz byle pisac

zaczynasz byc nudny, rozmawiasz ze mna czy z szookiem ?? - jak z nim masz pewnie jego gg, nr komorki mozesz sam zapytac

ja ma swoje zdanie i potrafie byc samodzielny i tutaj ja PROBUJE z Toba dyskutowac, nie kto inny

--------

edit

wyniki ankiety zreszta widac u gory

Proponuję już zakończyć temat. Na koniec mojego udziału przypomnę co napisałem w pierwszym poście "... nakłanianie do linkowania jest nie na miejscu bez tej pewności skutków."

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności