Skocz do zawartości

Aktualizacja PR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może dlatego że się zliczanie skończyło i ci na strony mniej botów włazi od googla ;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...

Hej, była chyba aktualizacja w ostatnich 3-4 dniach bo dziś sprawdzałem i poszły mi wszystkie do góry.

Co do tego że PR nie wpływa na pozycję w google się nie zgodzę niestety. Zawsze to pomaga nawet jak wzrośnie komuś o jeden wyżej. Posiadałem stronę z PR4 właśnie teraz wzrosło do PR5 i mi przeskoczyło z 3 strony w google na 2 stronę - co jest bardzo sukces na tę frazę co pzycjonuję (a jest to jedna z najtrudniejszych fraz do pozycjonowania w Polsce).

www.webvalue.pl - wycena portali internetowych

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Teraz Google robi update nieregularnie. Nie to co kiedyś, że praktycznie co 3 miesiące, prawie co do dnia :shok:

edit:

Poza tym Google zaczyna szybciej indeksować podstrony przed updatem, a na parę dni przed przestaje indeksować.... chyba teraz jest taka sytuacja :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności