Skocz do zawartości

Jakie strony jako zaplecze?

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Parę pytań z kategorii superdurnych :)

Jakie strony nadają się najlepiej pod zaplecze?

Czy opłaca się wykorzystywać jako zaplecze specjalnie do tego celu postawione forum dyskusyjne?

Morpheus, według mnie link ze strony tematycznej ma większą wartość od tych zwykłych...

Normalne. A jesli masz strone nietematyczna, to juz z niej nie linkujesz?

Zapleczem jest wszystko co jest zaindexowane w google. Nawet Smieci

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

zależy jakie zaplecze bo pod rotacyjne swl za wiele nimi nie osiągniesz. Sprubuj postawić 100 normalnych stron po 10 000 podstron każda aby uzyskać rozsądną ilość punktów w swl rotacyjnych w których podstawą wyceny jest zaindeksowany site to się przekonasz co powinieneś stawiać.

Pod własne zaplecze to wiadomo najlepiej strony tematyczne, a także jakieś społecznościówki, z których potem będą korzystać internauci.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie jakie strony? bo każde, tylko na jakim skrypcie ewentualnie na jakim oprogramowaniu. Otóż na każdym na którym jest ruch, bo bez ruchu zaplecze jest nieżywe i niepotrzebne. A jak je tworzyć, zobacz tu

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

• 1 miesiąc temu...

Podbiję :)

Czy opłaca się wykorzystać w charakterze zaplecza stronę stworzoną w "generatorze serwisów społecznościowych"? Mam na myśli coś a'la strona w socjum.pl

Wszystko się opłaca jak potrafisz na tym zarobić.

dokładnie , należy różnicować zaplecze , nie ograniczać sie do instalowania jednego skryptu na jednym serwerze (mocno ryzykowny interes) ale do różnicowania skryptów i dbania o nie jak o strony firmowe

Największym błędem jest automatyzacja budowy zaplecza , naprawdę nie trzeba wymyślać cudów , zresztą niebawem opublikuje mini kurs budowy porządnego zaplecza

Marketing internetowy dla firm

Ja się podepnę ze swoim pytaniem..

Mam bardzo dużo tekstu, który mogę wykorzystać na postawienie jakiejś strony/zaplecza, sa to wiersze, opowiadania itp

Pytanie jest czy wykorzystać gotowy skrypt zamiast bawić się w budowanie strony od podstaw..

I jaki wykorzystać skrypt żeby ładnie taką dużą ilością nazwijmy to "artykułów" zarządzać, i żeby jednocześnie było to przyjazne dla odwiedzających, nie tylko robotów.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności