Skocz do zawartości

SWL dynamiczny - głupie pytanie

Dzidek794

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zwykle korzystam z SWL linków stałych m.in. linkme. Spróbowałem także SWL linków dynamicznych konkretnie e-weblink i tu moje pytanie - w linkme wiem ile mam linków i gdzie mam te linki. Jak to wygląda w e-weblink - co to te pobrania, ilość e-point no i 5000 pkt jak przełożyć na linki, ich ilość?

Pozdrawiam Dzidek794

Jeśli wskaźnik ePoint dojdzie do wartości 100% zostanie uwzględniony przy najbliższym pobraniu linków na stronę z systemu. Po pobraniu linka wskaźnik ustawia się na wartość 0% i znów rośnie aby mógł ponownie zostać pobrany.

Gdyby to nie było jasne to tu jest więcej https://www.forum.e-weblink.com//informacje...czynnik-epoint/

Odnośnie PKT to ilośc punktow zalezy od frazy , są frazy na ktore wystarczy 1000pkt np soczewki optyczne krawków jaki 100k aparaty cyfrowe

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności